Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
OKJ képes leírás - Oktatás.tlap.hu
részletek »

OKJ - Oktatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: oktatas.tlap.hu » OKJ
Keresés
Találatok száma - 17 db
ABC szerint - Országos Képzési Jegyzék (OKJ)

ABC szerint - Országos Képzési Jegyzék (OKJ)

Az új Országos Képzési Jegyzék (OKJ) szakképesítéseinek bemutatása. Klikkelj valamelyik szakképesítésre, válassz másik betűt vagy keress! A honlapon a találatokat ABC, szakmacsoport, tanulmányi terület és szint szerint lehet szűrni.

Államilag támogatott OKJ-s szakmák

Államilag támogatott OKJ-s szakmák

Államilag támogatott OKJ képzések és tanfolyamok a budapesti Külker Gimiben. Válassz biztos megélhetést nyújtó szakmáink közül és találd meg az utad az életben! Szakképzett tanáraink vidám tanórákkal segítik tanulásod és fejlődésed, Te csak hozd magaddal a jókedvedet és szorgalmadat. Ingyenes képzéseinkről érdeklődj telefonon a délelőtti és délutáni órákban, valamint a titkarsag@kulkergimi.hu email címen. Segítőkész tanáraink és munkatársaink várják jelentkezésed, ha kérdésed van vagy ha már a beiratkozást tervezed.

Eladó tanfolyam - Bp

Eladó tanfolyam - Bp

Leérettségiztél, de nem akarsz tovább tanulni? OKJ-s szakmát szeretnél? Olyat, amivel itthon és külföldön is elhelyezkedhetsz? Ezeket neked ajánljuk: boltvezető tanfolyam, eladó tanfolyam, szociális gondozó és ápoló tanfolyam. Utóbbi szakma esetében állást is szerezhetsz, nézd meg szociális gondozó állás külföldön ajánlatainkat. 15 év tapasztalat, színvonalas oktatás, családias hangulatú órák, kamatmentes részletfizetési lehetőség, Europass bizonyítvány! További információkért ne habozz felkeresni minket!

Oktatás magazin hírek
A legjobb 500 közé került egy egyetemi világrangsorban a Semmelweis Egyetem
A legjobb 500 közé került egy egyetemi... Korábbi helyezésén javítva, a legjobb 500 közé került a londoni székhelyű Times Higher Education (THE) most publikált világrangsorában a Semmelweis Egyetem. Az intézmény kedden az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: korábban (501-600.) volt, most a 401-500. helyen végzett a Semmelweis Egyetem a THE 1102 egyetemet tartalmazó rangsorában. Az élen angol és amerikai...
Az újraélesztés tantervszerű oktatását szorgalmazzák szakemberek
Az újraélesztés tantervszerű... Az újraélesztés tantervszerű oktatását szorgalmazzák szakemberek, ezért a...
Felvételi - Palkovics: csaknem 106 ezren jelentkeztek felsőoktatási intézményekbe
Felvételi - Palkovics: csaknem 106 ezren... Az idén csaknem 106 ezer diák jelentkezett felsőoktatási intézményekbe, ez a...
Focus Oktatás - Budapest

Focus Oktatás - Budapest

A Focus Oktatóközpont várja lelkes és tisztelt hallgatóit budapesti, klimatizált és jól felszerelt iskolájába. Az iskola az Árpád-hídtól 5 perces sétára található, a Frangepán utca 3. címen. A tanulók sok érdekes és hasznos szakma közül választhatnak kedvükre a képzési palettáról, melyek kivétel nélkül mind OKJ-s képzések. Számos népszerű képzése közül említést érdemel a mentőápoló és a fogászati asszisztens képzésük, de hogy az egészségügyi képzéseiken túlmenően helyett kaptak az iskolában az ügyviteli, vendéglátói és kereskedelmi képzések is.

Hegesztő OKJ tanfolyamok

Hegesztő OKJ tanfolyamok

Minőségi hegesztő tanfolyamot keresel? Hétvégi OKJ-s hegesztő tanfolyamaink 9 nagyvárosban indulnak. Sajátítsd el a szakmát sokéves tapasztalattal rendelkező oktatóktól. Biztosítsd a jövődet egy piacképes szakmával, melyre hazánkban és a külföldi munkaerőpiacon is nagy kereslet van. A nálunk végzett tanulóknak az elhelyezkedésben is segítünk. A szakmai gyakorlatot biztosítjuk a tanulóinknak, így a hegesztő tanfolyamon a későbbi munkád során is hasznos ismereteket szerezhetsz. Ha nem szeretnél lemaradni erről a lehetőségről, kattints a linkre a részletekért!

Melyik suli - OKJ képzések

Melyik suli - OKJ képzések

A melyik suli az első olyan online oktatásszervező és -közvetítő rendszer, amely elsősorban az iskolarendszeren kívüli képzési lehetőségeket rendszerezi és a konkrét ajánlatokat közvetíti a hallgatók számára. Az oldal közvetlenül nem nyújt képzéseket, célja, hogy független szereplőként a hazai oktatási intézmények minél szélesebb kínálatát tegye elérhetővé és összehasonlíthatóvá a tanulni vágyók számára. A közvetítői jutalékot az oktatási intézmények fizetik, így a hallgatók számára nem jelent semmilyen többletköltséget az oldalunkon keresztüli jelentkezés. A hallgatók ugyanazon kedvezményekre jogosultak, mintha közvetlenül az intézményeknél jelentkeznének, sőt az oldalunkon keresztül további online kedvezményekben részesülhetnek.

Mi az OKJ?

Mi az OKJ?

Az Országos Képzési Jegyzék (röviden OKJ) tartalmazza a Magyarországon hivatalosan megszerezhető szakképesítéseket. A jelenleg jelentős átalakulások előtt álló Jegyzék eddig körülbelül 800-900 szakképesítést tartalmazott, de a korszerűbb szakképzési rendszer bevezetése után (2007-2008) ez a szám körülbelül 400-500-ra redukálódik.

Nappali és esti OKJ képzések

Nappali és esti OKJ képzések

A Szinergia Üzleti Szakiskola érettségire épülő OKJ rendszerű szakképzéseit nappali és esti tagozaton (államilag támogatott és költségtérítéses formában), valamint tanfolyami rendszerben indítja rendkívül szerteágazó területeken: vendéglátás és idegenforgalmi képzések a szakácstól az idegenvezetőig, logisztikus, kereskedő, pénzügyi-számviteli ügyintéző, mérlegképes könyvelő képzések, sportszakmai képzések a személyi edzőtől a fitness instruktorig. Egyedi szakmakombinációink lehetővé teszik, hogy a nálunk töltött időszakból a maximumot kihozzák a tanulók. Így akár két-három szakmát is elsajátíthatsz két év tanulás után. Amennyiben megtetszett képzés kínálatunk, már csak be kell iratkoznod hozzánk!

OKJ - szakképzés

OKJ - szakképzés

Okj-s tanfolyamokat indító iskolák és az erre vonatkozó jogszabályok, információk. Szeretnél egy jó szakmát? Itt egy csomó suli, egy csak megfelel neked is. Az oldalon megtalálod a témához kapcsolódó linkeket és hivatkozásokat. Weboldalunk segítségedre lesz, hogy megtaláld a legideálisabb okj-s tanfolyamot számodra.

Hirdetés
Okj gazdasági képzések

Okj gazdasági képzések

Olyan okj tanfolyam után keresgél, mely amellett, hogy biztos szakmát ad a kezébe, nagy hangsúlyt fektet a gyakorlati oktatásra is? A munkaerő piaci tapasztalatok azt mutatják, hogy az iskolapadban elsajátított elméleti tudás értéke jóval kevesebb, ha ehhez nem párosul olyan gyakorlat, mely megfelelő helyen és időben alkalmazhatóvá válik. Látogasson el hozzánk, hiszen nálunk minőségi oktatásban lehet része!

OKJ képzések országszerte

OKJ képzések országszerte

Cégünk az egész ország területén folyamatosan indít OKJ tanfolyamokat (pl. óvodai dajka tanfolyam, szociális gondozó és ápoló tanfolyam, eladó tanfolyam, pedagógiai és családsegítő munkatárs tanfolyam, kereskedő tanfolyam). Célunk, hogy olyan szakemberek kerüljenek ki tanfolyamainkról, akik önállóan megállják a helyüket a világban, ezért nagy hangsúlyt fektetünk az oktatásaink minőségére. Képzéseinken a megfizethető árat párosítjuk a tanulóinkhoz igazított tanórákkal, hogy mindenki részt tudjon venni tanfolyamainkon. Oldalunkon részletes leírásokat találsz képzéseinkről, illetve arról is tájékozódhatsz, hogy tanfolyamainkat mikor és mely városokban indítjuk. Legyél a tanulónk és szerezz piacképes szakmát!

OKJ képzések, OKJ Tanfolyamok

OKJ képzések, OKJ Tanfolyamok

OKJ Képzések - OKJ Tanfolyamok Székesfehérváron és Veszprémben. OKJ képzések és tanfolyamok EU-ban elismert Europass oklevéllel! Fodrász OKJ tanfolyam, Kozmetikus képzések, Manikűrös tanfolyamok, Fogtechnikus képzések, Masszőr OKJ tanfolyamok, Óvodai dajka képzések, Fényképész tanfolyamok, Kereskedő és boltvezető OKJ tanfolyam, Villanyszerelő képzések, Kályhás Tanfolyamok.

OKJ rendelet

OKJ rendelet

Rendelet az Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről. A szakképzésről szóló 1993. évi LXXVI. törvény (a továbbiakban: Szt.) 4. § (2) bekezdés a) pontjában kapott felhatalmazás alapján - a foglalkoztatáspolitikai és munkaügyi miniszterrel, a szakképesítésért felelős miniszterrel, a Központi Statisztikai Hivatal elnökével, valamint a Közbeszerzések Tanácsa elnökével (a továbbiakban: szakképesítésért felelős miniszter) egyetértésben - a következőket rendelem el: 1. § Az Országos Képzési Jegyzéket (a továbbiakban: OKJ) e rendelet 1. számú mellékleteként kiadom. 2. § E rendelet 2. számú mellékleteként kiadom a szakképesítések OKJ-be történő felvételéhez, az OKJ-ben szereplő szakképesítés módosításához, illetőleg szakképesítésnek az OKJ-ből történő törléséhez szükséges előlapot. Szakképesítés OKJ-be történő felvételének, az OKJ-ben szereplő adatai módosításának, illetőleg az OKJ-ből történő törlésének rendje 3. § (1) Szakképesítés OKJ-be történő felvételét, az OKJ-ben szereplő adatainak módosítását, valamint szakképesítésnek az OKJ-ből történő törlését a szakképesítésért felelős miniszter kezdeményezheti az Szt...

OKJ szakképzések

OKJ szakképzések

OKJ szakképzések A-Z-ig. (Az EFEB Felnőttképzési szervezettel szorosan együttműködve számos OKJ képzést kínálunk partnereink számára). További menüpontok: Aktuális pályázatok Lezárt pályázatok Szakképzési hozzájárulás Tréningtípusok OKJ szakképzések Számítástechnikai képzések Nyelvi képzések Partnereink Rólunk mondták

OKJ tanfolyamok

OKJ tanfolyamok

Ismerje meg az új OKJ szakmáit, találja meg az Önnek ideális tanfolyamot országos képzéskeresőnkben! Milyen szakmák szerepelnek az OKJ-ban, milyen szakképesítések szerezhetők meg Magyarországon? Milyen tanfolyamok, milyen képzések indulnak, ezekre milyen feltételekkel jelentkezhetek?

OKJ tanfolyamok, képzések

OKJ tanfolyamok, képzések

Ha rendelkezel érettségivel (vagy idén fogod megszerezni), és még nincsen OKJ-s végzettséged, akkor ez az oldal mindenképpen Neked szól! Nyílván azért vagy itt, mert Te is tudod, hogy a mai világban egy érettségi bizonyítvány önmagában már kevés. A munkáltatók elvárják, hogy legyen valamilyen felsőfokú végzettséged, vagy OKJ-s szakképzettséged. Mostanában sokat tűnődsz azon, hogy hogyan lehetne az érettségi utáni éveket hatékonyan kihasználni? Esetleg azon tűnődsz, hogy felsőfokú tanulmányaid mellet szeretnél egy piacképes szakmát is elsajátítani? Van egy nagyszerű megoldási javaslatunk: akár 1 tanév alatt szerezhetsz egy államilag támogatott szakmát és mellé még 146 400 forint családi pótlékot is kaphatsz! Akár a felsőfokú tanulmányaid mellett is!

OKJ-s képzések

OKJ-s képzések

A Számalk Közép-Európa egyik legnagyobb magániktatási intézménye 40 éves oktatási tapasztalattal. Képzéseinket a belvárosban, a Blaha Lujza tértől 3 percre találja. Tanári karunk gyakorló szakemberekből és sok éves oktatási tapasztalattal rendelkező oktatókból áll. Tekintse meg kínálatunkat, nem fog csalódni!

Tuti menü