Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tanfolyamok képes leírás - Oktatás.tlap.hu
részletek »

Tanfolyamok - Oktatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: oktatas.tlap.hu » Tanfolyamok
Keresés
Találatok száma - 92 db
Adattárház és üzleti intelligencia tanfolyam

Adattárház és üzleti intelligencia tanfolyam

Az Üzleti intelligencia tanfolyam Excel felhasználóknak kifejezetten a jelentéskészítő és többdimenziós adatelemző szerepről szól. Hogyan lehet bonyolult jelentéseket készíteni, amely mögött közvetlen adatbázis kapcsolat gondoskodik a rendszeres adatfrissítésről? Hogyan lehet automatizálni a folyamatokat, hogy önnek csak egyszer kelljen dolgoznia? Hogyan készíthet olyan riportokat, amelyekkel kivívhatja saját maga vagy az üzletágának/területének elismerését? Az üzleti intelligencia Excel felhasználóknak tanfolyam elsősorban erre fókuszál.

Angol nyelvű idegenforgalmai képzés

Angol nyelvű idegenforgalmai képzés

A magyar turisztikai szakmában egyedülálló, kizárólag angol nyelven folyó főiskolai szintű idegenforgalmi szakmai képzés az egész országban, 20 éves idegenforgalmi nemzetközi top menedzseri, többéves külföldön szerzett incentív, konferencia és utazásszervezői tapasztalattal és tízéves angol nyelvű főiskolai oktatási gyakorlattal. Főiskolai tananyag amerikai és brit idegenforgalmi szaknyelvi anyagon alapuló komplex, azonnal hasznosítható összefüggésekkel és gyakorlati idegenforgalmi ismeretekkel. Kitűnő ár/érték arány: idegenforgalmi szakmai és nyelvi képzés egyszerre csak a nyelvóra áráért. Személyes és online órák. Valódi üzleti szituációkon alapuló egyéni és csoportos foglalkozások bevált, hatékony módszerrel. Kiemelt tantárgyak: Utazásszervezés és értékesítés I-II. (Tour Operation &Sales I-II.), Kis- és középvállalkozások a turizmusban I-II. (Small &Medium Enterprises in Tourism I-II.) és Nemzetközi turisztikai fejlődési trendek (International Tourism Development Trends). Ajánlott turisztikai vezetőknek, referenseknek, pultosoknak, értékesítőknek, felvételiző és végzős diákoknak, valamint álláskeresőknek.

Babaklub tanfolyamok

Babaklub tanfolyamok

Tananyagunkat csecsemőgondozók, óvónők, tanárok, pszichológus és gyermekorvos segítségével állítottuk össze, melyet a képzésen minden résztvevő megkap. Tananyagunk felöleli a 0-14 éves korú gyermekek felügyeletéhez szükséges megbízható ismereteket. Az elméleti képzés záróvizsgával fejeződik be. Záróvizsga elött gyakorlási lehetőség teszteken. Gyakorlati képzés: A gyermekhez való hozzáállásról óvónők, védőnők adnak véleményezést. A gyakorlati képzés helyszínei óvodák, bölcsődék, játszóházak és gyermekmegőrzőnk. Különböző korosztályokkal ismerkednek meg a hallgatók. A gyakorlati idő a helyszín intenzitásától függően 40 - 80 óra. Oklevél - Referencia: Az elméleti oktatást írásbeli vizsga zár, melyről magyar-angol nyelvű Oklevelet, a gyakorlati képzésről Referenciát kapnak hallgatóink. A kommunikáció megkönnyíti a családdal, gyermekkel történő kapcsolatfelvételt. Az elméleti képzés záróvizsgával fejeződik be. Záróvizsga elött gyakorlási lehetőség teszteken. - Babysitter, Au pair, Gyermekfelügyelő tanfolyam, - Levelező és Távoktatás, - Házvezetőnő tanfolyam, - Arcfestés, Lufi hajtogatás, Origami tanfolyam, - Anyák iskolája + Komplex gyermekelsősegély tanfolyam szülőknek, - Gyermekelsősegély tanfolyam Babysittereknek...

Oktatás magazin hírek
A legjobb 500 közé került egy egyetemi világrangsorban a Semmelweis Egyetem
A legjobb 500 közé került egy egyetemi... Korábbi helyezésén javítva, a legjobb 500 közé került a londoni székhelyű Times Higher Education (THE) most publikált világrangsorában a Semmelweis Egyetem. Az intézmény kedden az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: korábban (501-600.) volt, most a 401-500. helyen végzett a Semmelweis Egyetem a THE 1102 egyetemet tartalmazó rangsorában. Az élen angol és amerikai...
Az újraélesztés tantervszerű oktatását szorgalmazzák szakemberek
Az újraélesztés tantervszerű... Az újraélesztés tantervszerű oktatását szorgalmazzák szakemberek, ezért a...
Felvételi - Palkovics: csaknem 106 ezren jelentkeztek felsőoktatási intézményekbe
Felvételi - Palkovics: csaknem 106 ezren... Az idén csaknem 106 ezer diák jelentkezett felsőoktatási intézményekbe, ez a...
Balett oktatás

Balett oktatás

Balett tanfolyam Budapesten a XIII. kerületben. Tedd harmonikussá mozgásodat balett tréning segítségével. A balett tréning az elmúlt 100 év alatt szinte tökéletesre fejlődött, nem túlzás kijelenteni, hogy a balett minden tánc alapja! Speciális gyakorlataival a tánchoz szükséges izmokat a leghatékonyabban és leggyorsabban lehet kifejleszteni. Nem szabad elfelejteni a biztonságot sem, a balett-rúd biztonságában, támaszkodva-kapaszkodva lehet végrehajtani a gyakorlatokat, így a táncos legfontosabb eszköze a teste és annak részei, izmok, izületek és szalagok, mind-mind biztonságban vannak.

Balett oktatás gyerekeknek

Balett oktatás gyerekeknek

Az Angyalföld Balettiskolában az Ön gyermeke is megvalósíthatja álmát, és balett hercegnővé/herceggé változhat! A balettnek számos jótékony hatása van. A balettórák és balett előadások látogatásával fejlődik a gyermek képzelőtehetsége, megkedveli a komolyzenét, az egész balettel kapcsolatos kultúrát, és sokkal nyitottabb lesz a művészetekre. A balett segítségével gyermeke óvodai és iskolai tevékenysége is sokkal aktívabb és produktívabb lesz a többiekhez képest. A balett oktatásra 4 éves kortól érdemes beíratni a gyerekeket. Ez az az életkor melytől már érdemben lehet foglalkozni a gyerekekkel, képesek az órán megfelelően figyelni, és az életkori sajátosságaiknak megfelelő koreográfiákat megtanulni.

Balett oktatás táncművésszel

Balett oktatás táncművésszel

Felnőttként akarod elkezdeni a balett tanulmányokat? Teljesen kezdő vagy? Semmi gond! Nyilvánvalóan nem célozhatod meg az Operaház színpadát, DE a klasszikus balett mozgásrendszere felnőtt korban is megtanítható, és megtanulható! - Tetszenek a balett előadások, szeretnéd Te is kipróbálni magad balett órán? - Gyermekként mindig is vágytál rá, de nem jutottál el a megvalósításig? - Más táncstílust tanulsz, szeretnéd harmonikusabbá tenni a mozgásodat? Akkor ezt már biztosan hallottad: a balett minden tánc alapja! Balett oktatás felnőtteknek, ne feledd, itt nem számít életkor, testalkat, vagy előképzettség! Szeretettel várlak a felnőtt balett órákon!

Bánfalvy Ági Színészképző Stúdió

Bánfalvy Ági Színészképző Stúdió

Bánfalvy Ági Színészképző Stúdió Prózai és Musical szakot indítunk Budapesten. Ha igazán színész szeretnél lenni és minőségi képzésre vágysz, válaszd iskolánkat, amelynek befejezésével OKJ-s végzést kapsz majd. Minden egyéb részletet megtalálsz honlapunkon. Ha döntöttél már, akkor ne habozz! Nézd meg weboldalunkat!

Bébiszitter oktatás

Bébiszitter oktatás

Babysitter tanfolyamunk távoktatásos formában működik, amely lehetőséget nyújt, hogy otthonod kényelméből sajátítsd el a gyermekfelügyelet alapjait. Amit kapsz: minőségi kézikönyv, oktatóvideók, online tesztprogram, nyolc nyelvű tanúsítvány, babysitter igazolvány. Mivel távoktatásban folyik a képzés, ezért a tanfolyam több szempontból is rugalmas: olcsóbb, hisz nem kell utazgatnod az oktatás helyszínére, a saját íróasztalod és számítógéped mellett tanulhatsz a te általad meghatározott ritmusban!

Biztonsági őr képzés

Biztonsági őr képzés

Biztonsági őr tanfolyamok havonta az ország egész területén! Munkát keres, de nincs megfelelő képesítése? Szüksége lenne biztos állásra? Itt a kiváló lehetőség, hogy a képesítés mellett munkaajánlatokkal is megismerkedjen! A folyamatosan induló Személy- és Biztonsági őr tanfolyamok gyakorlati helyeket biztosítanak mindazok számára, akik szeretnék kipróbálni magukat vagyonőr, testőr, portás, éjjeliőr, telepőr, banki őr, pénz- és értékszállító, szállítmánykísérő, fegyveres biztonsági őr munkakörben.

Hirdetés
Biztonsági őr tanfolyam

Biztonsági őr tanfolyam

A Vagyonvédelmi Országos Kiképző Központ biztonsági őrök, testőrök, illetve személy- és vagyonőrök képzésével foglalkozik. Az oktatásokat, mindig hétvégi napokon (szombat vagy vasárnap) tartjuk, hogy akik dolgoznak vagy iskolába járnak azok is részt tudjanak venni az órákon. A sikeres vizsga után tanulóink nemzetközileg elismert OKJ-s szakmunkás bizonyítványt kapnak biztonsági őr (testőr, vagyonőr) képesítésekből. Képzéseinkre hölgyek, nyugdíjasok és pályakezdők jelentkezését is várjuk. Tanfolyamainkon kizárólag magasan képzett, tapasztalt rendőrtisztek oktatnak. Kiterjedt cégkapcsolatainkat felhasználva, állásbörze keretében segítjük, a velünk szerződéses jogviszonyban álló hallgatóinkat az elhelyezkedésben. Ha felkeltettük érdeklődését, látogasson el oldalunkra és tekintse meg képzéseinket!

Boltvezető tanfolyam - Polgárék Kft.

Boltvezető tanfolyam - Polgárék Kft.

A boltvezető tanfolyam azonosító (OKJ) száma: 35 341 01 A boltvezető képzés képesítési szintje: középszintű szakképesítés A boltvezető iskola elvégzésével az immár üzletvezető képes lesz arra, hogy irányítsa, szervezze és ellenőrizze a bolt teljes működését. Jellemzően a boltvezető szakember az, aki megszervezi és lebonyolítja a beszerzési tevékenységet, a készletezést, raktározást, nyilvántartja a készleteket. Szintúgy a boltvezető feladata, hogy megszervezze és lebonyolítsa az értékesítést és ellássa a bolt szabályszerű üzemeltetésével kapcsolatos feladatokat.

Cnc képzés

Cnc képzés

Hivatalos, Állami OKJ Bizonyítványt ad a CNC Képzésünk kamatmentes részletfizetésre. CNC forgácsoló tanfolyamunk nem csupán a kiváló mesteremberektől megszerezhető elméleti tudás miatt megfelelő a szakma iránt érdeklődők számára, hanem remek gyakorlati lehetőséget is biztosít a hallgatóknak. Sőt, a tanműhely-gyakolat mellett lehetőség van külső tapasztalatok megszerzésére is a képzés keretei között. Elsősorban műszaki érdeklődésű, fiatal férfiak számára ajánljuk a CNC forgácsoló pályát, tanfolyamunkat pedig igény esetén nyelvtanulási lehetőséggel és álláslehetőségekkel egyben kínáljuk. Mivel cégünk elsősorban a minőségi gyakorlati képzést helyezi előtérbe, így nem csoda, hogy hallgatóink a szakképesítés megszerzése után rendkívül magas arányban (közel kilencven százalék) helyezkednek el egy-két hónap alatt. ?

Csepeli Mentőalapítvány elsősegély oktatás

Csepeli Mentőalapítvány elsősegély oktatás

A Csepeli Mentőalapítvány vállalja munkahelyi elsősegélynyújtók képzését, illetve specifikus, például kifejezetten gyermekek ellátására, újraélesztésére fókuszáló elsősegélynyújtás oktatását. Képzéseinket azon munkáltatóknak ajánljuk, akik a törvényi kötelezettség mellett valódi elsősegélynyújtó tudással kívánják felvértezni munkatársaikat, ezzel biztosítva a munkaterületen dolgozók biztonságát a balesetekkel és sérülésekkel szemben. Tanfolyamainkat természetesen igény szerint, az adott munkakörnyezet sajátosságainak figyelembevételével tudjuk alakítani.

Csontkovács tanfolyam

Csontkovács tanfolyam

A csontkovács tanfolyam során elsajátíthatja a Köhler gerinckorrekciós módszer fogásait, azokat a technikákat, amelyekkel biztonságosan végezhet hatékony gerinckezeléseket. Páciensei rövid időn belül jelentős javulásról fognak beszámolni. A módszerrel segítséget nyújthat a hát-, derék-, nyak- és vállfájással küzdőknek, valamint a porckorongsérvtől és idegbecsípődéstől szenvedőknek. A tanfolyam kötelező óraszáma 10 és 20 óra között mozog, ez idő alatt kifinomult technikai tudás birtokába juthat. Képzésünkön megismertetjük a Köhler gerinckorrekciós módszerrel, amely nemzetközileg is elismert kezelési formulákat tartalmaz. A csontkovács tanfolyam keretében kizárólag gyakorlati oktatás zajlik, amelynek során a helyes diagnosztizálásra és a fájdalommentes kezelésre helyezzük a hangsúlyt.

Digitális és filmes fotótanfolyam

Digitális és filmes fotótanfolyam

Már régóta érdekli Önt a fotózás varázslatos világa? Hosszú ideje gondolkodik azon, hogy szeretne megtanulni fényképezni? Akkor ne is halogassa tovább a döntést, hiszen a Digitális és filmes fotótanfolyam most lehetőséget kínál Önnek erre. Ne tartson vissza senkit az, ha még egyáltalán nincs tapasztalata a fényképezés terén, hiszen kezdők jelentkezését is várjuk. Ugyanakkor a már gyakorlott és nagy tapasztalattal rendelkező fotósoknak is tudunk új ismeretekkel szolgálni. A részletekért és további információkért látogasson el honlapunkra! Ha kérdése lenne szolgáltatásainkra vonatkozóan, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

Disco tánc, salsa oktatás

Disco tánc, salsa oktatás

Szeretnél megtanulni táncolni, de nem csípnéd, hogy kinevessenek a kezdeti ügyetlenkedések miatt? A Your Dance online tánciskola segítségével már a saját szobádban is gyakorolhatsz a szombat esti bulira! Tánciskolánkban megtanulhatod a hip-hop, a 80-as 90-es évek, a disco tánc és a forró salsa tánclépéseit! Your Dance - hogy Te légy a legjobb! Ez az a tánciskola, ahol könnyedén levetkőzheted a gátlásaidat. Itt nem kell zavarba jönnöd - senki nem látja a kezdeti ügyetlenkedésedet, itt csak te magad vagy. Otthon tanulhatsz meg táncolni! Nem kell kimozdulnod, nem kell órarendhez igazodnod. Amikor kedved tartja, akkor gyakorolhatsz, akár éjjel 2-kor is! Nem szól bele senki, mikor gyakorolsz, táncolsz, hisz te irányítasz! Csak rajtad áll, hogy mennyi időt szánsz a táncok gyakorlására. Ezt nem másokért teszed, hanem magadért. Könnyen elsajátítható, látványos tánc koreográfiákat hoztunk létre neked, amiket megfelelő gyakorlással hamar megtanulhatsz. Ha például tudod, hogy hétvégén bulizni fogsz, akkor hétfőn elkezdheted a tánc tanulását, és a hét folyamán elsajátíthatod az új tánc lépéseit. Hétvégén pedig már felszabadultan táncolhatsz, bezsebelheted az elismerő pillantásokat és úszhatsz a sikerben!

Dj Tanfolyam

Dj Tanfolyam

Dj tanfolyam indul hamarosan, és egyben folyamatosan, amelyre várjuk a lemezlovas szakma iránt érdeklődők megkeresését. Tananyagunk lefedi a teljes dj szakmát. A lemezlovas gyakorlati képzés (mixelés, konferálás) mellett a következő témákkal is foglalkozunk: zeneelméleti ismeretek, ritmusgyakorlatok, zenetörténeti ismeretek, zenei stílusok alakulása, műszaki elméleti- és gyakorlati ismeretek, számítógépes alapok, angol, jog, stb. Jelentkezz oldalunkon és tájékoztatunk a nyílt nap időpontjáról, amelyen mindenféle kötelezettség nélkül részt vehetsz díjtalanul,és eldöntheted, hogy a mi iskolánk megfelel-e igényeidnek.

Tuti menü