Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Autósiskolák képes leírás - Oktatás.tlap.hu
részletek »

Autósiskolák - Oktatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: oktatas.tlap.hu » Autósiskolák
Keresés
Találatok száma - 30 db
ATI-Császárné Kft.

ATI-Császárné Kft.

Mi egy szegedi Autósiskola vagyunk. Akcióval és a legmagasabb felszereltséggel várjuk Szegeden már 2 helyen is! Foglalkozunk Moped, Motor, Személygépkocsi, Tehergépkocsi, Nehézpótkocsi, ADR, Autógázbiztonsági, Árufuvarozó GKI, Buszos személyszállító GKI, Emelőgép-kezelői, EU-konform árufuvarozó vállalkozói, EU-konform autóbuszos személyszállító vállalkozói, Földmunkagép-kezelői, Gépkezelői, Mezőgazdasági vegyszerszállítói, Személygépkocsis személyszállítói, Targonca-kezelői, Tachográf-kezelői, Taxi-vezetői, Taxi vállalkozói, Töltőállomás kezelői, Tűzvédelmi szakvizsga ('AB', 'Hegesztő, 'PB', 'Üzemanyagtöltő'), Undortkeltő anyagok belföldi szállítói tanfolyamokkal és vizsgákkal. Mozgássérült oktatás, Automataváltós autón oktatás, Autó-szimulátor, Motor-szimulátor, Részeg-szimulátor és Érintőképernyős számítógépen gyakorlás.

Autó-Plusz

Autó-Plusz

Autósiskola Budapesten, a legjobb választás a jogosítvány megszerzéséhez, autókhoz, motorokhoz egyaránt tapasztalt oktatókkal, kedvező áron. Autó-Plusz autósiskola Budapesten az Árpád-hídnál. Nálunk a jogosítvány megszerzése kellemes, barátságos környezetben, hatékony oktatás mellett zajlik. Az Autóplusz autósiskola a legkorszerűbb, emberközpontú módszerekkel biztosítja a legrövidebb idő alatt a jogosítvány megszerzését.Számunkra kizárólag az ügyfél a fontos, ezért megújuló akciókkal és a legkedvezőbb ár/érték arányban elérhető tanfolyamokkal biztosítjuk a sikeres vizsga feltételeit.

Autó-Plusz Autósiskola Jogosítvány E-learning

Autó-Plusz Autósiskola Jogosítvány E-learning

A legjobb választás a jogosítvány megszerzéséhez, autókhoz, motorokhoz egyaránt tapasztalt oktatókkal, kedvező áron. Autó-Plusz autósiskola az Árpád-hídnál. Nálunk a jogosítvány megszerzése kellemes, barátságos környezetben, hatékony oktatás mellett zajlik. Az Autóplusz autósiskola a legkorszerűbb, emberközpontú módszerekkel biztosítja a legrövidebb idő alatt a jogosítvány megszerzését.Számunkra kizárólag az ügyfél a fontos, ezért megújuló akciókkal és a legkedvezőbb ár/érték arányban elérhető tanfolyamokkal biztosítjuk a sikeres vizsga feltételeit. Ha nem ér rá az adott tanfolyami időpontokban, elérhető az E-learning-es képzésünk, amely során önállóan, ellenőrzötten, a saját képességei szerint haladhat a tanulási folyamatban. Ehhez mindössze egy számítógépre, internet elérésre és egy web böngészőre van szüksége.

Oktatás magazin hírek
A legjobb 500 közé került egy egyetemi világrangsorban a Semmelweis Egyetem
A legjobb 500 közé került egy egyetemi... Korábbi helyezésén javítva, a legjobb 500 közé került a londoni székhelyű Times Higher Education (THE) most publikált világrangsorában a Semmelweis Egyetem. Az intézmény kedden az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: korábban (501-600.) volt, most a 401-500. helyen végzett a Semmelweis Egyetem a THE 1102 egyetemet tartalmazó rangsorában. Az élen angol és amerikai...
Az újraélesztés tantervszerű oktatását szorgalmazzák szakemberek
Az újraélesztés tantervszerű... Az újraélesztés tantervszerű oktatását szorgalmazzák szakemberek, ezért a...
Felvételi - Palkovics: csaknem 106 ezren jelentkeztek felsőoktatási intézményekbe
Felvételi - Palkovics: csaknem 106 ezren... Az idén csaknem 106 ezer diák jelentkezett felsőoktatási intézményekbe, ez a...
Autós vezetéstechnikai tréning

Autós vezetéstechnikai tréning

Ha szeretnéd az autód és a magad határait jobban megismerni, felkészülni a váratlan vészhelyzetek tudatos kivédésére, és biztonságban tudni a saját és családod testi épségét az utakon, akkor ez a tréning neked szól. Ha a munkatársaid naponta róják az utakat a cég érdekében, és túl sok a baleset a céges autókkal, ezért az anyagi kár és a biztosítási költségek túl magasak, a sérülésekből adódó kieséseket csökkentenéd, vagy csak egy remek csapatépítő eszközt keresel, érdemes a lapunkra benézned.

Autósiskola

Autósiskola

Autósiskolát keresel? Kellene egy jogosítvány? Ne vedd meg! Szerezd meg! Itt egy csomó suli, egy csak megfelel neked is. Több mint 250 autósiskola egy helyen földrajzi elhelyezkedés alapján válogatva. Az oldalon megtalálod a témához kapcsolódó linkeket és hivatkozásokat. Weboldalunk segítségedre lesz, hogy megtaláld a legideálisabb tanulási formát számodra.

Autósiskola  a XI. kerületben, Táltosjogsi

Autósiskola a XI. kerületben, Táltosjogsi

Az autóvezetői és motoros tanfolyamok kéthetente indulnak. Az elméleti tanfolyamok általában délután zajlanak. Beiratkozás és oktatási helyszín: 1118 Budapest, Alsóhegy u. 48. utcáról nyílik a bejárat. A beiratkozás minden hétfőn 15-18h között történik. Megközelítés: a 61-es villamos vonalán a Villányi-Karolina úti megálló közelében.

Autósiskola - Bp. XIII.kerület

Autósiskola - Bp. XIII.kerület

Tanulj meg nálunk vezetni! Rutinos oktatóink segítségével és támogatásával könnyedén megszerezheted az elméleti alapok mellett azt a gyakorlati tudást, amivel a vizsga már csak ujjgyakorlat lesz. Autósiskolánk több folyamatos kurzust tart különböző kategóriákban, így a népszerű motor és B kategóriás jogosítványon kívül akár teherautóhoz, autóbuszhoz és nehézpótkocsihoz is megszerezheted a vezetési engedélyt. A tanfolyamok időpontjairól, árairól érdeklődj telefonon, e-mailben, vagy személyesen központi irodánkban!

Autósiskola Debrecen

Autósiskola Debrecen

Jogosítványszerzés Debrecenben a Rutin2010 Autósiskolával. Látogasson el honlapunkra, ahol számos oktató közül válogathat, illetve megtekintheti változatos gépjármű parkunkat. Honlapunkon lehetőség van online Kresz-teszt kitöltésére, illetve Kresz játékra is. Iskolánkban a diákok a legfejlettebb eszközök segítségével, sok éves tapasztalattal rendelkező oktatók irányítása alatt sajátíthatják el a vezetés tudományát.

Csigavér Autósiskola Budapest

Csigavér Autósiskola Budapest

Csigavér Autósiskola Budapest - jogosítvány, gyors jogsi szerzés - 10 óra ingyenvezetés! - Iskoláink Pesten és Budán, oktatás a hét minden napján! A cégről: Sok éve már a Csigavér a főváros leglátogatottabb autós-motoros iskolája, ahol több mint 120 gépjármű és ugyanannyi oktató közül választhat. Ezúton is köszönjük a bizalmat annak a több tízezer tanulónak, akik minket választottak! Ajánlatunk a robogótól a kamionig terjed. Személygépkocsis, motoros, teherautós, buszos, és szaktanfolyami képzések folyamatosan indulnak. Ezek árairól és indulási időpontjairól az Áraink menüpontban található pontos információ. Továbbá jogosítvánnyal rendelkezőknek gyakorlóórák adását és elméleti továbbképzését is vállaljuk minden kategóriában.

Hirdetés
Dodgem Autósiskola

Dodgem Autósiskola

Autósiskolánk nagy figyelmet fordít arra, hogy a tanulók ne csak éppen átmenjenek a vizsgán. Azt gondoljuk, hogy mindenkinek érdeke, hogy magas színvonalon történjen az autóvezetők képzése, mindenki biztonsága érdekében. Az autósiskola Budapest belvárosában található. Ügyfélfogadás: Hétfőtől csütörtökig 11.00-17.00-ig, pénteken 9.00-13.00-ig.

Face To Face Autósiskola

Face To Face Autósiskola

Autósiskolánk teljes körű támogatást nyújt a jogosítvány megszerzéséhez. Kéthetente induló, intenzív elméleti képzések szinte minden kategóriában. Szakképzett, tapasztalt, megértő oktatói gárda várja tanulóit. Elméleti képzés tantermi , vagy e-Learning keretek között. További szaktanfolyamok: GKI és elsősegélynyújtó. A Face To Face Autósiskola a tanuló teljes képzését vállalja. Kategóriás képzéseink: - Moped-vezető (AM) - Motorkerépkpár-vezető (A1, A2, A, A1(B), A2(A1), A(A1), A(A2)) - Személygépkocsi-vezető (B) - Tehergépkocsi-vezető (C) - Nehézpótkocsi-vezető (B E, C E) - Autóbusz-vezető (D) - Mezőgazdasági vontató (T)

Focus autós-motoros iskola

Focus autós-motoros iskola

Kiss István vagyok, a debreceni Focus Autós- Motoros Iskola vezetője, és tulajdonosa. 2002-óta foglalkozom gépjárművezetők oktatásával. A szakoktatói tanfolyam elvégzése után több autósiskolának is végeztem gyakorlati képzést, eleinte csak személygépkocsit vezetők részére. A többszakos oktatói végzettségeim jobb kiaknázása végett, azonban hamarosan elkezdtem KRESZ órákat tartani, melynek része a műszaki oktatás. Már akkoriban a ma is használatos elméleti oktatás korszerű technikai eszközeit alkalmaztam a foglalkozások során. Mivel gyermekkorom óta szenvedélyem a motorozás, 2006-tól kezdve aktívan részt veszek a debreceni, és a környező településeken élők motoros képzésében is. Célom, egy olyan autós- motoros iskola létrehozása, ahol fiatalos lendülettel, de minden korosztályhoz maximálisan alkalmazkodva tudok képzési lehetőséget biztosítani, rejtett költségek nélkül, nem csak Debrecenben, hanem Hajdú- Bihar megye legtöbb településén. Emellett legfőbb törekvésem, hogy elégedetten, a nagybetűs Közelekedésre felkészülten, és nem utolsósorban vezetői engedéllyel a kézben távozhassanak a Tanítványok.

Fordulat Autósiskola

Fordulat Autósiskola

Autósiskola Budapesten, a Nyugati pályaudvarnál. Motor jogosítvány minden kategóriára, autó jogosítvány, motoros vezetéstechnika. A legprofibb oktatókkal vár a Fordulat Autósiskola! Profin képzett oktatóink a garancia! Keresd fel honlapunkat! Folyamatosan induló elméleti és gyakorlati tanfolyamok, a legprofibb oktatókkal, ami garanciát jelent számodra a nyugodt tanulási feltételek megteremtésére és a sikeres vizsga letételére is egyaránt! Célunk nem csak az, hogy sikeresen vizsgázz, hanem, hogy meg is tanulj vezetni!

Füredi Autósiskola

Füredi Autósiskola

A Füredi Autósiskola Kecskeméten a Széchenyivárosban működő, a térség egyik legnagyobb, legdinamikusabban fejlődő járművezető- és továbbképző intézete. Iskolánk Akkreditált Felnőttképző intézmény, ISO minőségirányítási rendszer szerint működik, ettől korrekt, garantált és megbízható.

Jövő Autósiskola - Budapest

Jövő Autósiskola - Budapest

Jogosítványt szeretne autóra, motorra? Szeretettel várja vezetni vágyó tanulóit a Jövő Autósiskola, ami egyedi és precíz oktatási rendszert kínál. Valós és életszerű tudást szerezhet nálunk, amire egyedi tanulási folyamatunk a garancia. Lehetőség van rugalmas fizetésre, valamint oktamétert használatra, mely percre pontosan betartja a vezetéssel töltött órákat. Idő - kilométer - és tudáspróba garanciát biztosítunk tanulóinknak. Komplex elméleti oktatást és ingyenesen tanársegédletet nyújtunk képzéseinkhez. Honlapunkon további információkat és tippeket talál iskolánkról. Keresse fel kollégáinkat amennyiben kérdése lenne szolgáltatásainkkal kapcsolatban.

Kalmár Autósiskola

Kalmár Autósiskola

Jogosítvány gyorsan: Kalmár autósiskola. Iskolánk 1991-ben alakult Budapesten. Cégünk azóta jelentős fejlődésen ment keresztül. Jelenleg minden kategóriában képezünk, Budapesten, Vácon, Dunakeszin, Fóton és Sződligeten is.

Kék T Autós- és Motoros Iskola

Kék T Autós- és Motoros Iskola

A vagy B kategóriás jogosítványod szerezd meg Pécs belvárosában a Kék T Autós- és Motoros Iskolában. Várunk türelmes és szakképzett oktatókkal. Mozgáskorlátozottaknak és automataváltós autókon is vállaljuk az oktatást. Részletfizetésre van lehetőség. Ha már van jogosítványod, de gyakorolni szeretnél, akkor is jelentkezhetsz nálunk. Motoros boltunkban pedig megtalálhatsz minden felszerelést, mely elengedhetetlen a biztonságos motorozáshoz.

Tuti menü