Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Felnőttoktatás képes leírás - Oktatás.tlap.hu
részletek »

Felnőttoktatás - Oktatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: oktatas.tlap.hu » Felnőttoktatás
Keresés
Találatok száma - 36 db
2007 Kapos Felnőttképző Kft

2007 Kapos Felnőttképző Kft

Tanfolyamok, oktatás felnőttképzés az egész ország területén, magas színvonalon megfizethető árakon, kiválóan képzett, tapasztalt oktatókkal! Látogasson el weboldalunkra, ahol minden információt megkap a képzésekkel kapcsolatban!

A Tanár Úr - vállalati képzések

A Tanár Úr - vállalati képzések

Weboldalunkon a teljesség igénye nélkül válogathat tréner, coach, új vezető, marketing és reklámszervező, mediátor képzéseink, valamint továbbképzéseink széles kínálatából. Új vezető képzésünk célja, hogy a leendő vezetőknek megtanítsunk olyan technikákat, amelyekkel a későbbiekben egyedül, külső tanácsadó vagy oktató cég részvétele nélkül is fejleszthetik csoportjukat. Továbbképzéseinken pedig megismerkedhetnek a vezetői protokollal, elsajátíthatják az értekezletek, tárgyalások hatékony lebonyolításának művészetét, és részt vehetnek vezetői munkajogi továbbképzéseinken is.

Access, Excel, Corel, Flash magánoktatás

Access, Excel, Corel, Flash magánoktatás

Access, Excel, Corel, Flash oktatása. Hosszú, egyéni, csoportos és iskolarendszerű oktatásban szerzett gyakorlattal. Az adatbáziskezelés és atáblázatkezelés elsajátításának hatékony és gyors módszere a magánoktatás. Ilyenkor nem kell egy csoport időbeosztásához, haladási tempójához igazodni, ezért is olyan hatékony módszer. Főiskolások, egyetemisták ZH.-ra, vizsgára való felkészítését, korrepetálását vállalom. Segítséget nyújtok álláskeresőknek a várható számítástechnikai-ismeret követelmények elsajátításában. Óriási példatáram, jól bevált módszereim segítik az Ön felkészülését. Hamarabb fogja tudni, mint hinné. Számlaképes, diplomás számítástechnika szakos tanár vagyok

Oktatás magazin hírek
A legjobb 500 közé került egy egyetemi világrangsorban a Semmelweis Egyetem
A legjobb 500 közé került egy egyetemi... Korábbi helyezésén javítva, a legjobb 500 közé került a londoni székhelyű Times Higher Education (THE) most publikált világrangsorában a Semmelweis Egyetem. Az intézmény kedden az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: korábban (501-600.) volt, most a 401-500. helyen végzett a Semmelweis Egyetem a THE 1102 egyetemet tartalmazó rangsorában. Az élen angol és amerikai...
Az újraélesztés tantervszerű oktatását szorgalmazzák szakemberek
Az újraélesztés tantervszerű... Az újraélesztés tantervszerű oktatását szorgalmazzák szakemberek, ezért a...
Felvételi - Palkovics: csaknem 106 ezren jelentkeztek felsőoktatási intézményekbe
Felvételi - Palkovics: csaknem 106 ezren... Az idén csaknem 106 ezer diák jelentkezett felsőoktatási intézményekbe, ez a...
Audit & Assessment Consulting Kft

Audit & Assessment Consulting Kft

Többször találkoztunk már a kérdéssel bárki alkalmas-e coachnak, a válasz pedig a kérdésre, hogy a tanfolyamot bárki elvégezheti, a saját életében nagy változásokat generálhat vele, de arra, hogy másokat is erre inspiráljon nem mindenki alkalmas. Álljon itt néhány tulajdonság, amely előnyös azok számára akik coaching képzéseinken azzal, céllal vesznek részt, hogy coachként működjenek a továbbiakban. A pozitív személyiség elengedhetetlen, a kreativitás nagy előny, jó megfigyelőképesség és kiváló kommunikáció remek, ha megvan. A jó megfigyelőképesség segít a megoldások gyors megtalálásában, az értő figyelem magas szintje pedig garancia a kapocs megtalálására a segítendő személlyel. Ha rendelkezel e tulajdonságokkal és szeretnél coachingként működni, akkor figyelmedbe ajánljuk life coach és business coach képzéseinket.

Aupairfect

Aupairfect

Külföldön szeretnél elhelyezkedni? Nem tudod hogyan vágj bele? Több éves külföldi és hazai tapasztalattal rendelkező tanácsadóink várják a jelentkezésed, hogy segítsenek neked és megválaszolják a kérdéseidet. Az au pair program keretében megszervezzük a kiutazásod és felkészítünk arra, hogy beilleszkedj egy idegen család hétköznapjaiba. Így megtalálhatod a helyet és lehetőséget, ahol élhetsz, tanulhatsz és jól érezheted magad. Kétnyelvű képzéssel várunk, melyen elsajátítod a babysitterkedés alapjait. Hiszen ha dadus, au pair, vagy bébiszitterként akarsz elhelyezkedni külföldön, a gyermekgondozás is feladatod lesz.

Egészségügyi marketing képzés

Egészségügyi marketing képzés

Az egészségügyi magánvállalkozásokat manapság marketingtudás nélkül nem lehet igazán eredményesen működtetni. Napi munkájuk mellett az orvosok nem képesek korszerű marketing ismeretekre szert tenni, illetve nem tudják hatékonyan alkalmazni azokat. Az egészségügyi marketing szeminárium célja, hogy az egészségügyben dolgozók olyan marketingszemléletet kapjanak, hogy utána magabiztosan merjenek belevágni saját vállalkozásukba, tudatosan tudják felépíteni saját praxisukat. A nap végére interaktív módon, közösen felépítünk egy virtuális rendelőt. A képzés résztvevői azonnal alkalmazható, komplex, kis cégek számára is elérhető és megfizethető marketing-megoldásokat kapnak, melyet saját maguk is képesek megvalósítani.

Értékesítési tréning

Értékesítési tréning

Olyan tanácsokat kaphatsz, amelyek hozzásegítenek ahhoz, hogy a legjobb értékesítők egyikévé válhass. Minden általam tartott sales tréning gerincét az üzleti szimulációk adják, így azonnal ki is próbálhatod a tanultakat. Számos értékesítési tréning közül választhatod ki a neked megfelelőt. A tudásanyagok és értékesítési könyvek útmutatóul szolgálnak sales tevékenységed fejlesztéséhez, felkészítenek arra, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a tárgyalásból. Képezd magad, gyere el hozzánk és válj sikeresebbé!

Európai Uniós Pályázatíró Oktatási Központ

Európai Uniós Pályázatíró Oktatási Központ

Az Európai Uniós Pályázatíró Oktatási Központ az EU-s társfinanszírozású pályázatok megírásának az oktatására jött létre. Intézményünkben pályázatírást tanulhat az alapoktól a haladó szintig, illetve részt vehet speciális, gazdasági ágazatok szerinti képzéseinken is. Tanfolyamaink gyakorlat orientáltak, az elméleti ismeretek elsajátítása mellett nagy hangsúlyt szentelünk a gyakorlatban jól használható tudás átadásának. Oktatóink tapasztalt pályázatíró szakemberek, valamint egyetemi oktatók. Ízelítő képzéseinkből: - Pályázatíró tanfolyam - alap szint - Pályázatíró tanfolyam - emelt szint - Közbeszerzés tanfolyam.

Felnőtt-képzés

Felnőtt-képzés

A tovább tanulási lehetőségek ismertetése felnőttkorban. Felnőttképzésről minden fontos információ egy helyen. OKJ felnőttképzés, tanfolyamok az elnehezült gazdasági helyzetben, hogy Ön biztosra menjen!

Hirdetés
Felnőttoktatás adatbázis

Felnőttoktatás adatbázis

Aktuálisan induló felnőttoktatási tanfolyamok: továbbképzések, OKJ-s tanfolyamok, természetgyógyász képzés, pedagógiai továbbképzések, mesterképzés diplomával, szakirányú továbbképzés diplomásoknak és számítástechnikai képzések.

Fodrász iskola

Fodrász iskola

A Clips Nemzetközi Fodrász iskola célkitűzése az, hogy olyan színvonalas, minőségi fodrász oktatásban részesítse tanulóit, amilyenre eddig Magyarországon nem volt példa. Az alapítók úgy tapasztalták, hogy a lelkes, tehetséges fiatalok, akik ezt a gyönyörű divatszakmát szeretnék kitanulni, gyakran szembesülnek azzal, hogy az iskolaévek alatt nem ismertetik meg őket a nemzetközi trendekkel, oktatóik nem mindig naprakészek a divat területén. Ennek következményeképpen nem tudják kamatoztatni a befektetett pénzt és energiát, sem az igényesebb magyar, sem a külföldi szalonok elvárásainak nem tudnak megfelelni. Mi az igényes, minden szakmai követelményt kielégítő, az alapokat maximálisan tisztelő, ugyanakkor életképesebb, külföldön is elfogadott oktatásban részesítjük hallgatóinkat.

Géniusz Plusz

Géniusz Plusz

Hétvégi, hétköznap délutáni és a távoktatásos képzési formák. OKJ-s tanfolyamok, aktualítások és kedvezmények. Az intézmény Dunaújvároson, Esztergom, Székesfehérváron és Tatabányán szervez tanfolyamokat.

GKI tanfolyamok

GKI tanfolyamok

A szakoktatással foglalkozó Szak-Instrukt oktató Kft. főként OKJ-ban szereplő szakmákhoz kapcsolódó és hatósági képzéseket indít. A weboldalán minden képzéshez tartozik egy adatlap, ahol az érdeklődő az oktatott tantárgyakról, a tanfolyam díjairól és indulásáról, továbbá a feltételeiről talál bővebb információkat. A hivatásos jogsihoz például GKI kártya kell; a cég kínálatában így GKI tanfolyamok is találhatóak, melyek során többek között fuvaros, személygépkocsis személyszállító vizsgát lehet tenni, amelyeket ki lehet bővíteni a kapcsolódó vállalkozói képzésekkel is. Gépjárművezetői tanfolyamokon különböző típusú jogsik szerezhetőek, B kategórián túl pl. C kategóriás jogosítvány (teherautó) is. A vállalkozás többféle gépkezelő képzést is indít, amelyek között a legkeresettebb a targoncavezetői képzés. A tanfolyamok helyszíne többnyire a vállalkozás telephelye, de nagy létszám esetén az ügyfél telephelyén is lehetséges az órák megtartása.

Gundel Iskola

Gundel Iskola

Gundel Károly Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakképző Iskola. Az iskolában iskolarendszerű képzéseken, és iskolarendszeren kívüli képzéseken is részt lehet venni. Cukrász, szakács, animátor, barista, utazás ügyintéző, mixer, és még sok más képzésünk közül választhat. A kiválóság nem örökletes. A minőség nem veled született. Csak akkor lehetsz a legjobb, ha a legjobbakkal veszed fel a versenyt. Gundel Károly

Ingatlanmarketing képzés

Ingatlanmarketing képzés

Az ingatlaniroda hatékonyabb működéséhez és az ingatlanügynökök munkájának eredményesebbé tételéhez adunk segítséget ingatlaniroda vezetési megoldásokkal és ingatlanmarketinggel. Ez egy teljes körű képzési rendszer, amelynek anyagaiból szerzett tudással fel lehet állítani egy ingatlanirodát, vagy rövid idő alatt fel lehet fejleszteni a már meglévő ingatlanirodát hatékonyabb szintre. Az ingatlanközvetítés gyakorlati alkalmazásaiba, üzletkötési technikákba, valamint az eredményes és pénzt hozó ingatlanügynöki szisztémába kaphatunk mélyebb betekintést.

Integrál Akadémia

Integrál Akadémia

Az Integrál Akadémiát 2009 tavaszán alapítottuk, egy több éves előfejlesztési fázis után. Az alapító, Gánti Bence az alapítást megelőzően 12 éve, 1997 óta foglalkozik az integrál szemlélettel, s annak hazai elterjesztésével, meghonosításával. Az első évek tananyagfejlesztései és előadásai után, 2005-ben dolgozta ki a 3 éves Integrál Pszichológia képzést, amelyet 2006-ban indított el a Monász Felnőttoktatási Intézetben. A világon elsőként indult integrál képzés ekkor, 2006 szeptemberében, egyszerre három helyen: két amerikai egyetemen és a mi képzésünk Magyarországon. A hazai képzés egyedülállósága a gyakorlatiasságában rejlik. A képzés kidolgozásában a cél egy integrált oktatási élmény megalkotása volt, ahol a hallgató az elmélet mellett saját élményű terápiát tapasztalhat meg, kiképzik gyakorlati tanácsadói készségekre, technikákra, meditációs elvonulást biztosítanak számára, és egy kulturálisan kreatív közösségben vesz részt, ahol mindezek összhatásaként személyisége fejlődik, és kibontakozik. 2006 óta három évfolyam jött létre, és végzett az első generáció. A képzés évről évre fejlődik, bővül, eddig több, mint 150 előadás és közel 60 tanár és terapeuta vett részt benne...

Java oktatás

Java oktatás

Szeretnél megtanulni JAVA-ban programozni? Vagy egy olyan jól fizető szakmát keresel, amiben szinte azonnal el tudsz helyezkedni?A Java programozó az egyik legkeresettebb szakember jelenleg. Az egyetemeken is népszerű tárgy a Java programozás, ha úgy érzed, hogy nem tudsz egyedül felkészülni a vizsgádra, vagy az elmélet még csak menne, de a programokat már nem tudod egyedül megírni, akkor segítség a magánóra. A magánórákon gyorsan és egyszerűen megtanulhatsz JAVA-ban programozni, hiszen ilyenkor a tanár teljes figyelme a Tiéd, így a lehető leginkább testreszabott lehet a tanulásod.

Tuti menü