Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Oktatás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Oktatás képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: oktatas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 338 db
10 hét alatt középfokú nyelvvizsga

10 hét alatt középfokú nyelvvizsga

A kreatív nyelvtanuló már kezdettől fogva aktív nyelvtudást szerez, amely még ha kevés is eleinte, de azonnal használható, mobilizálható. A rendszeresen ellenőrzött helyes megoldások sikerélményt, egészséges önbizalmat adnak, amelyek olyannyira szükségesek az idegen nyelven való megszólaláshoz! Kattints a linkre és olvasd el a részleteket Természetesen a nyelvtudás különböző szintű lehet, ez az anyag az általános témákról folytatott folyékony társalgást veszi alapul. Ezt a célt ugyanis feltétlenül eléri mindenki, aki elsajátítja az anyagot (12 lecke), méghozzá szinte automatikusan. Tehát aki bármelyik oldal bármelyik mondatrészét, mondatát pontosan és gyorsan le tudja fordítani szóban, annak nem fog problémát okozni a beszéd!

2007 Kapos Felnőttképző Kft

2007 Kapos Felnőttképző Kft

Tanfolyamok, oktatás felnőttképzés az egész ország területén, magas színvonalon megfizethető árakon, kiválóan képzett, tapasztalt oktatókkal! Látogasson el weboldalunkra, ahol minden információt megkap a képzésekkel kapcsolatban!

25 oktatóprogram

25 oktatóprogram

Interaktív oktatási segédanyagok. Helyszíni termékbemutatót vállalunk, várjuk iskolák jelentkezését! A termék ára 1 gépre érvényes licenszet tartalmaz. Egy termékhez további 5 gépre 3 600 Ft+áfa áron vásárolhat licenszet. A csomag bruttó ára: 43 200 Ft (36 000 Ft+ÁFA) (A termék minden joga a Multimédia Holding zRT és az ALEX Fémbútor Kft. tulajdona.) Minimális hardver követelmény: - 1 GHz processzor - 512 MB RAM - 32 MB-os VGA kártya - DVD olvasó - Windows XP (windows 98/ME / 2000 )

Oktatás magazin hírek
A legjobb 500 közé került egy egyetemi világrangsorban a Semmelweis Egyetem
A legjobb 500 közé került egy egyetemi... Korábbi helyezésén javítva, a legjobb 500 közé került a londoni székhelyű Times Higher Education (THE) most publikált világrangsorában a Semmelweis Egyetem. Az intézmény kedden az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: korábban (501-600.) volt, most a 401-500. helyen végzett a Semmelweis Egyetem a THE 1102 egyetemet tartalmazó rangsorában. Az élen angol és amerikai...
Az újraélesztés tantervszerű oktatását szorgalmazzák szakemberek
Az újraélesztés tantervszerű... Az újraélesztés tantervszerű oktatását szorgalmazzák szakemberek, ezért a...
Felvételi - Palkovics: csaknem 106 ezren jelentkeztek felsőoktatási intézményekbe
Felvételi - Palkovics: csaknem 106 ezren... Az idén csaknem 106 ezer diák jelentkezett felsőoktatási intézményekbe, ez a...
A Tanár Úr - vállalati képzések

A Tanár Úr - vállalati képzések

Weboldalunkon a teljesség igénye nélkül válogathat tréner, coach, új vezető, marketing és reklámszervező, mediátor képzéseink, valamint továbbképzéseink széles kínálatából. Új vezető képzésünk célja, hogy a leendő vezetőknek megtanítsunk olyan technikákat, amelyekkel a későbbiekben egyedül, külső tanácsadó vagy oktató cég részvétele nélkül is fejleszthetik csoportjukat. Továbbképzéseinken pedig megismerkedhetnek a vezetői protokollal, elsajátíthatják az értekezletek, tárgyalások hatékony lebonyolításának művészetét, és részt vehetnek vezetői munkajogi továbbképzéseinken is.

ABC szerint - Országos Képzési Jegyzék (OKJ)

ABC szerint - Országos Képzési Jegyzék (OKJ)

Az új Országos Képzési Jegyzék (OKJ) szakképesítéseinek bemutatása. Klikkelj valamelyik szakképesítésre, válassz másik betűt vagy keress! A honlapon a találatokat ABC, szakmacsoport, tanulmányi terület és szint szerint lehet szűrni.

Access, Excel, Corel, Flash magánoktatás

Access, Excel, Corel, Flash magánoktatás

Access, Excel, Corel, Flash oktatása. Hosszú, egyéni, csoportos és iskolarendszerű oktatásban szerzett gyakorlattal. Az adatbáziskezelés és atáblázatkezelés elsajátításának hatékony és gyors módszere a magánoktatás. Ilyenkor nem kell egy csoport időbeosztásához, haladási tempójához igazodni, ezért is olyan hatékony módszer. Főiskolások, egyetemisták ZH.-ra, vizsgára való felkészítését, korrepetálását vállalom. Segítséget nyújtok álláskeresőknek a várható számítástechnikai-ismeret követelmények elsajátításában. Óriási példatáram, jól bevált módszereim segítik az Ön felkészülését. Hamarabb fogja tudni, mint hinné. Számlaképes, diplomás számítástechnika szakos tanár vagyok

Adattárház és üzleti intelligencia tanfolyam

Adattárház és üzleti intelligencia tanfolyam

Az Üzleti intelligencia tanfolyam Excel felhasználóknak kifejezetten a jelentéskészítő és többdimenziós adatelemző szerepről szól. Hogyan lehet bonyolult jelentéseket készíteni, amely mögött közvetlen adatbázis kapcsolat gondoskodik a rendszeres adatfrissítésről? Hogyan lehet automatizálni a folyamatokat, hogy önnek csak egyszer kelljen dolgoznia? Hogyan készíthet olyan riportokat, amelyekkel kivívhatja saját maga vagy az üzletágának/területének elismerését? Az üzleti intelligencia Excel felhasználóknak tanfolyam elsősorban erre fókuszál.

Akkreditált tananyag

Akkreditált tananyag

Digitális és akkreditált tananyagra lenne szüksége? Szeretné, ha diákjai egy interaktív felületen sajátíthatnák el az ismereteket? Az akkreditált tananyag webáruházban minden szükséges eszközt megvásárolhat. Biológia, földrajz, kémia, környezetismeret, magyar, matematika, fizika és történelem tananyagok kiemelkedő választéka várja. Tananyagainkat attól függően is megvásárolhatják, hogy hány számítógépen szeretnék futtatni őket. Keressék fel webáruházunkat és válogassanak kiemelkedő akkreditált tananyag kínálatunkból.

Államilag támogatott OKJ-s szakmák

Államilag támogatott OKJ-s szakmák

Államilag támogatott OKJ képzések és tanfolyamok a budapesti Külker Gimiben. Válassz biztos megélhetést nyújtó szakmáink közül és találd meg az utad az életben! Szakképzett tanáraink vidám tanórákkal segítik tanulásod és fejlődésed, Te csak hozd magaddal a jókedvedet és szorgalmadat. Ingyenes képzéseinkről érdeklődj telefonon a délelőtti és délutáni órákban, valamint a titkarsag@kulkergimi.hu email címen. Segítőkész tanáraink és munkatársaink várják jelentkezésed, ha kérdésed van vagy ha már a beiratkozást tervezed.

Hirdetés
Általános Vállalkozási Főiskola

Általános Vállalkozási Főiskola

A Főiskola 1996. szeptemberében kezdte meg működését. Létrehozója és támogatója a Villányi úti Konferenciaközpont és Szabadegyetem Alapítvány, mely non-profit szervezet, bevételeit a felsőoktatás támogatására fordítja. A Főiskola létrejöttét a társadalmi és gazdasági életben zajló változásoknak, azon igények felismerésének köszönheti, melyek az üzlethez, a vállalkozásokhoz értő gazdasági szakember iránti szükségletben jelentkeztek. Az intézmény a magán, illetve alapítványi felsőoktatás hatékonyságában jelentkező többletek kiaknázásával olyan közgazdászokat, menedzsereket, nemzetközi szakértőket képez, akik biztos alapokon nyugvó korszerű szakmai és informatikai ismeretekkel, nyelvtudással, vállalkozói szemlélettel, kommunikációs és problémamegoldó készséggel, illetve a folyamatos megújulás képességével rendelkeznek. Az intézmény vezetése kiemelt szerepet tulajdonít a hallgatói tevékenységeknek, az önszerveződésnek, ezért támogat minden olyan kezdeményezést, amely elősegíti a diákok szakmai fejlődését, különféle közösségeinek formálódását, műveltségük sokoldalú gazdagítását.

Angol általános és szakmai nyelvoktatás

Angol általános és szakmai nyelvoktatás

Angol nyelvtanárként segítek abban, hogy gyorsan fel tudj készülni a nyelvvizsgára,legyen az középfokú, vagy szakmai felső,esetleg a kétszintű angol érettségivel vagy hadi lábon?Egyeni nyelvtanfolyam keretében átnézzük a hiányosságokat,fordításokat gyakorolunk,sokat beszélgetünk különféle érdekes témákról,teszteket töltünk ki,valamint fogalmazásokat írunk,ezzel is növeleve a szókincsedet.Ha netán külföldre mennél dolgozni,vagy munkádhoz kell az angol nyelvtudás szivesen segítek az állásinterjúra való felkészülésben is. Miért érdemes nálam tanulnod? - komplett nyelvtanulási megoldásokat kínálok,ezért nem kell a könyvek beszerzésével, vagy a nyelvvizsgák keresgélésével időt töltened. - barátságos, légkörrel, jó hangulatú, hasznos órákkal várlak - hatékony módszerekkel oktatok, amit 10 éves tanári tevékenységem és több száz elégedett tanítványom tanúsít,akik átmentek a nyelvvizsgákon. - módszereim kommunikatívak, modernek,a négy alapvető készség fejlesztésére alapulnak - a tanfolyamok során nem csak az ?anyagot adom le?, hanem megmutatom a sikeres nyelvtanuláshoz szükséges módszereket is - folyamatos továbbképzéseken veszek részt - a nyelviskolákban a tanfolyam indításához meg kell várnod míg összejön a csoportlétszám,vagy ha beteg vagy lemaradsz - nálam nincs felesleges szöszmötölés, szükségtelen ismétlés...

Angol nyelviskola

Angol nyelviskola

Minél szélesebb körű nyelvet tanulni vágyók, nyelvvizsgára készülők igényük, képességük szerint, kis csoportokban mielőbb gyakorlatias, használható nyelvtudást szerezzenek. Flexibilis órarenddel, személyre szabott követelményrendszerrel biztosítani akarjuk, hogy partnert találjon bennünk mindenki. Nyelvóráinkon a legmodernebb, a nemzetközi oktatási és vizsgáztatási rendszerben elfogadott könyveket, eszközöket és segédleteket használjuk. Módszerünk: Nem hitegetünk, nem ígérünk csodálatos, erőfeszítés és időráfordítás nélkül megszerezhető nyelvtudást. Csak szorgalmas, kitartó munka hoz eredményt, amihez mi képzett, lelkes, tapasztalt tanárainkkal, barátságos környezettel, egyéni vagy kiscsoportos órakeretben, személyre szóló haladási ütem szerint minden segítséget megadunk. Óráinkon a választott nyelv maximális elsajátítása mellett a nyelvhez kapcsolódó kulturális, társadalmi ismeretekkel is gazdagítjuk tudásodat, és nem utolsó sorban mindent megteszünk azért, hogy az óra színes és hangulatos legyen, ahová megfelelési kényszer nélkül, szívesen érkeznek tanulóink. Eszközeink: Nyelvóráinkon a legmodernebb, a nemzetközi oktatási és vizsgáztatási rendszerben elfogadott könyveket, eszközöket és segédleteket használjuk.

Angol nyelviskola Budapesten

Angol nyelviskola Budapesten

Azzal a céllal hoztuk létre az Euro English oktatási vállalkozást, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük a világ legtermészetesebb nyelvtanulási módszerét. Mottónk: az önfeledt tanulás a hatékony tanulás. Az ember természetes tanulási folyamatára építünk! Úgy tanulunk ahogy az anyanyelvet is elsajátítottuk. Budapesti nyelviskolánk mindenki számára megfizethető angol nyelvtanfolyamokat biztosít, nincsenek felesleges költségek, a cégvezető is tanár. A diák egyéni igényeihez maximálisan igazodunk, nyelvtanfolyamainkat hozzájuk alakítjuk. Angol nyelvóráinkon életből vett szituációkkal tanulunk, az életre és nyelvvizsgára is felkészítünk.

Angol Nyelvoktató Központ

Angol Nyelvoktató Központ

Angol nyelviskolánkban megtanítjuk gyermekét angolul írni, olvasni, valamint angolul beszélni. Nyelviskolánkban minden tanár angol anyanyelvű, az oktatás során az angol Nemzeti Alaptantervet használják. Diákjaink egy része már beszélnek angolul, de alapozó programot is kínálunk gyerekeknek, akik még nem tudnak angolul írni és olvasni. Iskolánk minden nap tart órákat 14.00 és 18.00 óra között a II., XIV. és a XI. kerületben. Tanáraink között van egyetemi diplomás, Magiszter diplomás, valamint rendkívül gazdag munka tapasztalattal rendelkező tanár is. Iskolánk játékos környezetet teremt, iPad-ot, interaktív táblát, valamint számos a tanulást elősegítő számítógépes programot használ az oktatásra.

Angol nyelvtanfolyamok rugalmas képzési időpontokkal

Angol nyelvtanfolyamok rugalmas képzési időpontokkal

Várunk a Kotk Oktatási Központban nyelvi tanfolyamainkon valamint OKJ képzéseinken Budapesten. Szakképzett tanáraink élvezetes tanórákon adják át tudásukat, hogy Te a lehető legkönnyebben sajátítsd el az angol és a német nyelvet vagy egy pénzügyi szakképesítést. Rugalmas tanfolyam időpontokkal várunk Budapesten. Intézményünk vizsgaközpontként is működik, így nálunk lehetőség van másik iskolából érkező tanulóknak is OKJ vizsgát tenni. Segítőkész munkatársaink hétköznap 9 órától 17 óráig várják jelentkezésed!

Angol nyelvű idegenforgalmai képzés

Angol nyelvű idegenforgalmai képzés

A magyar turisztikai szakmában egyedülálló, kizárólag angol nyelven folyó főiskolai szintű idegenforgalmi szakmai képzés az egész országban, 20 éves idegenforgalmi nemzetközi top menedzseri, többéves külföldön szerzett incentív, konferencia és utazásszervezői tapasztalattal és tízéves angol nyelvű főiskolai oktatási gyakorlattal. Főiskolai tananyag amerikai és brit idegenforgalmi szaknyelvi anyagon alapuló komplex, azonnal hasznosítható összefüggésekkel és gyakorlati idegenforgalmi ismeretekkel. Kitűnő ár/érték arány: idegenforgalmi szakmai és nyelvi képzés egyszerre csak a nyelvóra áráért. Személyes és online órák. Valódi üzleti szituációkon alapuló egyéni és csoportos foglalkozások bevált, hatékony módszerrel. Kiemelt tantárgyak: Utazásszervezés és értékesítés I-II. (Tour Operation &Sales I-II.), Kis- és középvállalkozások a turizmusban I-II. (Small &Medium Enterprises in Tourism I-II.) és Nemzetközi turisztikai fejlődési trendek (International Tourism Development Trends). Ajánlott turisztikai vezetőknek, referenseknek, pultosoknak, értékesítőknek, felvételiző és végzős diákoknak, valamint álláskeresőknek.

Angol oktatás hatékonyan

Angol oktatás hatékonyan

Hatékony online angol oktatás üzletembereknek magánszemélyeknek és cégeknek Csillaghegyen ill. egész Budapesten, tízéves angol nyelvű főiskolai oktatási gyakorlattal. Személyes és online órák. Egyéni és csoportos foglalkozások bevált, hatékony módszerrel. Kezdő, középszintű és haladó nyelvvizsga előkészítő, bevált módszerrel. Segítünk a szakmai nyelv, társalgás, nyelvtan, kifejezések és beszédkészség elsajátításában. Cégeknek biztosítjuk a kereskedelmi, gazdasági, üzleti, marketing, idegenforgalmi és HR szaknyelv oktatását.

Tuti menü