Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Letölthető oktató szoftverek képes leírás - Oktatás.tlap.hu
részletek »

Letölthető oktató szoftverek - Oktatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: oktatas.tlap.hu » Letölthető oktató szoftverek
Keresés
Találatok száma - 10 db
Dativus szótár

Dativus szótár

A szoftver segítségével, egyetlen kattintással szótárazhatunk a legnépszerűbb Windows alkalmazásokban anélkül, hogy azokból ki kellene lépnünk. A gyorsszótár egyike a napjainkban Magyarországon található legnagyobb angol-magyar, magyar-angol szótáraknak, 850.000 szót és kifejezést tartalmaz. Az általános, illetve szleng szótáron kívül gazdasági (pénzügyi, kereskedelmi), politikai, jogi, műszaki, informatikai, orvosi és biológiai szakszótár is megtalálható az adatbázisában. Könnyedén felismeri a ragozott szavak szótövét, így olyan segítséget nyújt, amire a nyomtatott szótárak nem, és az elektronikus szótárak közül is csak kevés képes. A program alapesetben az Internet Explorer, Microsoft Outlook, Microsoft Outlook Express és Microsoft Word programokban alkalmazható, illetve minden olyan alkalmazásban, ami RichEdit vagy Internet Explorer ablakot használ. A letöltendő változat 30 napig használható.

GeoGebra

GeoGebra

A GeoGebra egy dinamikus matematikai program, mely témájában kapcsolódik a geometriához, algebrához és számítási feladatokhoz. A GeoGebrát számos nemzetközi díjjal jutalmazták, beleértve az európai és német oktató szoftvereknek járó elismeréseket is. Start GeoGebra Mi az a GeoGebra? Nézd meg A programról menüt! Hogyan néz ki a GeoGebra? Nézd meg a Képernyőképek és Példák menüt! Mire jó a GeoGebra? Nézd meg a Súgó menüt! Hol tudom beszerezni a GeoGebrát? Nézd meg a WebStart és a Letöltés menüt! Mi az újdonság az utolsó verzióban, és mi várható a későbbiekben? Nézd meg A jövő... menüt!

Google Föld

Google Föld

Térkép szoftver. Új! a Föld 5.0-es verzióban (béta) Kövesse végig a Földön történt változásokat több évtizedre visszamenő történelmi képek segítségével. Ha valaha is kíváncsi volt rá, hogyan változott az Ön lakókörnyezete az idők folyamán, a Google Föld most segít Önnek kielégítenie ezt a kíváncsiságát. Egyetlen kattintással megfigyelhet egy lakótelepet, az olvadó jégsapkákat, a tengerpartok erózióját és sok más egyebet. Merüljön az óceánok felszíne alá. Az új óceán rétegben eljuthat a tenger fenekére, megnézheti a partnereink - pl. a BBC és a National Geographic - által rendelkezésre bocsátott exkluzív tartalmakat, és felfedezheti három dimenzióban a Titanicot és más hajóroncsokat. Kövesse végig a bejárt utat és ossza azt meg másokkal. Adjon új jelentést a helyjelzők fogalmának, és rögzítsen egy szabad formátumú körutazást a Google Föld programban. Egyszerűen kapcsolja be a körutazás funkciót, nyomja le a rögzítés gombot, és fedezze fel a világot...

Oktatás magazin hírek
A legjobb 500 közé került egy egyetemi világrangsorban a Semmelweis Egyetem
A legjobb 500 közé került egy egyetemi... Korábbi helyezésén javítva, a legjobb 500 közé került a londoni székhelyű Times Higher Education (THE) most publikált világrangsorában a Semmelweis Egyetem. Az intézmény kedden az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: korábban (501-600.) volt, most a 401-500. helyen végzett a Semmelweis Egyetem a THE 1102 egyetemet tartalmazó rangsorában. Az élen angol és amerikai...
Az újraélesztés tantervszerű oktatását szorgalmazzák szakemberek
Az újraélesztés tantervszerű... Az újraélesztés tantervszerű oktatását szorgalmazzák szakemberek, ezért a...
Felvételi - Palkovics: csaknem 106 ezren jelentkeztek felsőoktatási intézményekbe
Felvételi - Palkovics: csaknem 106 ezren... Az idén csaknem 106 ezer diák jelentkezett felsőoktatási intézményekbe, ez a...
Graph

Graph

Az ingyenes, magyar nyelvű matematikai grafikonábrázoló szoftver számtalan izgalmas függvényt képes megjeleníteni, illetve speciális animációkat előállítani. Alkalmas egyváltozós, poláros és paraméteres függvény, egyenlőtlenség, valamint pontsor kezelésére. Saját függvényt és animálható paramétert is megadhatunk a munkasorán, majd a képet, animációkat többféle formátumba menthetjük el. Magyarítás: Magyari Gábor (képgaléria: 4 kép)

Mandelbrot Navigator

Mandelbrot Navigator

Egyszerű, de gyors mandelbrot szerkesztő. A matematikában a Mandelbrot-halmaz azon c komplex számokból áll (a komplex számsík azon pontjainak mértani helye, halmaza), melyekre az alábbi (komplex szám értékű) xn rekurzív sorozat...

Matematikai oktatóprogramok

Matematikai oktatóprogramok

A matematika oktatásánál felhasználható oktató- és gyakorlóprogramok, szlovákiai matematikai versenyek (Matematikai Olimpia, Pitagorasz) feladatainak gyűjteménye. Az oldalról ingyenesen letölthetők teljes verziójú matematikai gyakorló programok az 5. évf. számára, törtek, síkbeli alakzatok és térbeli testek, logika gyakorlására használható oktatószoftverek.

ProfiTöri: Az ókori kelet (magyar)

ProfiTöri: Az ókori kelet (magyar)

A ProfiTöri élvezetessé, élményszerűvé teszi a történelem tanulmányozását. A rengeteg illusztráció: grafikák, fotók és animációk megkönnyítik a történelmi események megértését. A programban feldolgozott anyag nem részletesebb egy átlagos középiskolai történelem tankönyvnél, ám annál jóval alaposabb. Stílusa a fiatal narrátornak köszönhetően könnyed.

Stellarium

Stellarium

A Stellarium szabad, nyílt forráskódú számítógépes planetáriumprogram. Élethű 3D-s látványt nyújt - mintha szabad szemmel, binokulárral vagy távcsővel néznéd az eget. Planetáriumi vetítőkben is használják. Csak meg kell adni a koordinátákat és kész.

Számolás gyakorló iPhone alkalmazás

Számolás gyakorló iPhone alkalmazás

Tanuljatok számolni úton-útfélen a Math Action segítségével! Nehezen megy a számolás? Nehéz a gyerkőccel leülni gyakorolni? Hívd segítségül a technológiát! Nem csak a Te gyermeked szokott az okostelefonodért kuncsorogni, hogy játszhasson, de ezentúl összekötheted a kellemest a hasznossal! A Math Action játékos formában gyakoroltatja a számtant a gyerekekkel: a program aranyos tanítói az összeadás, kivonás, szorzás és osztás rejtelmeiben való eligazodást tanítja gyermeknek. Ráadásul a játékmenet kialakításánál figyeltünk arra is, hogy biztos legyen a sikerélmény és minden helyesen megoldott példáért mosolygós fejjel jutalmazza a tanító. Ha pedig egy-egy példa nehéznek bizonyul a kedves csigabigák nyújtanak grafikus segítséget. Az oktató sorozat elemei ingyenesen letölthetőek, így otthon, utazás közben, de akár még az iskolában is használható a tanórák színesítésére.

Hirdetés
Words Teacher szótanító szoftver

Words Teacher szótanító szoftver

A szoftver az angol szókincs fejlesztésében, megőrzésében nyújt segítséget. Több mint 6000 szót és hasznos kifejezést tartalmaz, a nyelvvizsgákon is megtalálható témakörökbe rendezve. Így Önnek csak választania kell ezek közül. A szoftver lehetőséget biztosít az angol szavak helyesírásának, jelentésének, hallás utáni értésének gyakorlására a különféle gyakorlattípusok segítségével. A szótár bővíthető, így akár egészen egyedi témakörök kialakítására is lehetőség van. Látogasson el weboldalunkra és próbálja ki szótanító szoftverünket.

Tuti menü