Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nyelviskolák képes leírás - Oktatás.tlap.hu
részletek »

Nyelviskolák - Oktatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: oktatas.tlap.hu » Nyelviskolák
Keresés
Találatok száma - 50 db
10 hét alatt középfokú nyelvvizsga

10 hét alatt középfokú nyelvvizsga

A kreatív nyelvtanuló már kezdettől fogva aktív nyelvtudást szerez, amely még ha kevés is eleinte, de azonnal használható, mobilizálható. A rendszeresen ellenőrzött helyes megoldások sikerélményt, egészséges önbizalmat adnak, amelyek olyannyira szükségesek az idegen nyelven való megszólaláshoz! Kattints a linkre és olvasd el a részleteket Természetesen a nyelvtudás különböző szintű lehet, ez az anyag az általános témákról folytatott folyékony társalgást veszi alapul. Ezt a célt ugyanis feltétlenül eléri mindenki, aki elsajátítja az anyagot (12 lecke), méghozzá szinte automatikusan. Tehát aki bármelyik oldal bármelyik mondatrészét, mondatát pontosan és gyorsan le tudja fordítani szóban, annak nem fog problémát okozni a beszéd!

Angol általános és szakmai nyelvoktatás

Angol általános és szakmai nyelvoktatás

Angol nyelvtanárként segítek abban, hogy gyorsan fel tudj készülni a nyelvvizsgára,legyen az középfokú, vagy szakmai felső,esetleg a kétszintű angol érettségivel vagy hadi lábon?Egyeni nyelvtanfolyam keretében átnézzük a hiányosságokat,fordításokat gyakorolunk,sokat beszélgetünk különféle érdekes témákról,teszteket töltünk ki,valamint fogalmazásokat írunk,ezzel is növeleve a szókincsedet.Ha netán külföldre mennél dolgozni,vagy munkádhoz kell az angol nyelvtudás szivesen segítek az állásinterjúra való felkészülésben is. Miért érdemes nálam tanulnod? - komplett nyelvtanulási megoldásokat kínálok,ezért nem kell a könyvek beszerzésével, vagy a nyelvvizsgák keresgélésével időt töltened. - barátságos, légkörrel, jó hangulatú, hasznos órákkal várlak - hatékony módszerekkel oktatok, amit 10 éves tanári tevékenységem és több száz elégedett tanítványom tanúsít,akik átmentek a nyelvvizsgákon. - módszereim kommunikatívak, modernek,a négy alapvető készség fejlesztésére alapulnak - a tanfolyamok során nem csak az ?anyagot adom le?, hanem megmutatom a sikeres nyelvtanuláshoz szükséges módszereket is - folyamatos továbbképzéseken veszek részt - a nyelviskolákban a tanfolyam indításához meg kell várnod míg összejön a csoportlétszám,vagy ha beteg vagy lemaradsz - nálam nincs felesleges szöszmötölés, szükségtelen ismétlés...

Angol nyelviskola

Angol nyelviskola

Minél szélesebb körű nyelvet tanulni vágyók, nyelvvizsgára készülők igényük, képességük szerint, kis csoportokban mielőbb gyakorlatias, használható nyelvtudást szerezzenek. Flexibilis órarenddel, személyre szabott követelményrendszerrel biztosítani akarjuk, hogy partnert találjon bennünk mindenki. Nyelvóráinkon a legmodernebb, a nemzetközi oktatási és vizsgáztatási rendszerben elfogadott könyveket, eszközöket és segédleteket használjuk. Módszerünk: Nem hitegetünk, nem ígérünk csodálatos, erőfeszítés és időráfordítás nélkül megszerezhető nyelvtudást. Csak szorgalmas, kitartó munka hoz eredményt, amihez mi képzett, lelkes, tapasztalt tanárainkkal, barátságos környezettel, egyéni vagy kiscsoportos órakeretben, személyre szóló haladási ütem szerint minden segítséget megadunk. Óráinkon a választott nyelv maximális elsajátítása mellett a nyelvhez kapcsolódó kulturális, társadalmi ismeretekkel is gazdagítjuk tudásodat, és nem utolsó sorban mindent megteszünk azért, hogy az óra színes és hangulatos legyen, ahová megfelelési kényszer nélkül, szívesen érkeznek tanulóink. Eszközeink: Nyelvóráinkon a legmodernebb, a nemzetközi oktatási és vizsgáztatási rendszerben elfogadott könyveket, eszközöket és segédleteket használjuk.

Oktatás magazin hírek
A legjobb 500 közé került egy egyetemi világrangsorban a Semmelweis Egyetem
A legjobb 500 közé került egy egyetemi... Korábbi helyezésén javítva, a legjobb 500 közé került a londoni székhelyű Times Higher Education (THE) most publikált világrangsorában a Semmelweis Egyetem. Az intézmény kedden az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: korábban (501-600.) volt, most a 401-500. helyen végzett a Semmelweis Egyetem a THE 1102 egyetemet tartalmazó rangsorában. Az élen angol és amerikai...
Az újraélesztés tantervszerű oktatását szorgalmazzák szakemberek
Az újraélesztés tantervszerű... Az újraélesztés tantervszerű oktatását szorgalmazzák szakemberek, ezért a...
Felvételi - Palkovics: csaknem 106 ezren jelentkeztek felsőoktatási intézményekbe
Felvételi - Palkovics: csaknem 106 ezren... Az idén csaknem 106 ezer diák jelentkezett felsőoktatási intézményekbe, ez a...
Angol nyelviskola Budapesten

Angol nyelviskola Budapesten

Azzal a céllal hoztuk létre az Euro English oktatási vállalkozást, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük a világ legtermészetesebb nyelvtanulási módszerét. Mottónk: az önfeledt tanulás a hatékony tanulás. Az ember természetes tanulási folyamatára építünk! Úgy tanulunk ahogy az anyanyelvet is elsajátítottuk. Budapesti nyelviskolánk mindenki számára megfizethető angol nyelvtanfolyamokat biztosít, nincsenek felesleges költségek, a cégvezető is tanár. A diák egyéni igényeihez maximálisan igazodunk, nyelvtanfolyamainkat hozzájuk alakítjuk. Angol nyelvóráinkon életből vett szituációkkal tanulunk, az életre és nyelvvizsgára is felkészítünk.

Angol Nyelvoktató Központ

Angol Nyelvoktató Központ

Angol nyelviskolánkban megtanítjuk gyermekét angolul írni, olvasni, valamint angolul beszélni. Nyelviskolánkban minden tanár angol anyanyelvű, az oktatás során az angol Nemzeti Alaptantervet használják. Diákjaink egy része már beszélnek angolul, de alapozó programot is kínálunk gyerekeknek, akik még nem tudnak angolul írni és olvasni. Iskolánk minden nap tart órákat 14.00 és 18.00 óra között a II., XIV. és a XI. kerületben. Tanáraink között van egyetemi diplomás, Magiszter diplomás, valamint rendkívül gazdag munka tapasztalattal rendelkező tanár is. Iskolánk játékos környezetet teremt, iPad-ot, interaktív táblát, valamint számos a tanulást elősegítő számítógépes programot használ az oktatásra.

Angol nyelvtanfolyamok rugalmas képzési időpontokkal

Angol nyelvtanfolyamok rugalmas képzési időpontokkal

Várunk a Kotk Oktatási Központban nyelvi tanfolyamainkon valamint OKJ képzéseinken Budapesten. Szakképzett tanáraink élvezetes tanórákon adják át tudásukat, hogy Te a lehető legkönnyebben sajátítsd el az angol és a német nyelvet vagy egy pénzügyi szakképesítést. Rugalmas tanfolyam időpontokkal várunk Budapesten. Intézményünk vizsgaközpontként is működik, így nálunk lehetőség van másik iskolából érkező tanulóknak is OKJ vizsgát tenni. Segítőkész munkatársaink hétköznap 9 órától 17 óráig várják jelentkezésed!

Angol oktatás hatékonyan

Angol oktatás hatékonyan

Hatékony online angol oktatás üzletembereknek magánszemélyeknek és cégeknek Csillaghegyen ill. egész Budapesten, tízéves angol nyelvű főiskolai oktatási gyakorlattal. Személyes és online órák. Egyéni és csoportos foglalkozások bevált, hatékony módszerrel. Kezdő, középszintű és haladó nyelvvizsga előkészítő, bevált módszerrel. Segítünk a szakmai nyelv, társalgás, nyelvtan, kifejezések és beszédkészség elsajátításában. Cégeknek biztosítjuk a kereskedelmi, gazdasági, üzleti, marketing, idegenforgalmi és HR szaknyelv oktatását.

Angol tanár

Angol tanár

Olyan minőségi linkek oldala, amely abban segít, hogy könnyen találjunk megfelelő angoltanárt magunknak. Innen indulva gyorsan és egyszerűen szerezhetsz magadnak angol nyelvet oktató magántanárt, hogy könnyebben legyen meg a nyelvvizsgád, amely elengedhetetlen a diplomához és egyben az élethez. De azt se feledd, hogy az érettségid is kiválthatod vele, ill. többletpontokat szerzhetsz! Hajrá, sok sikert, a tanulás rád vár, de mi is segítünk benne!

Arany Angol Nyelviskola

Arany Angol Nyelviskola

Iskolánk angol, német, olasz, francia, orosz és eszperantó nyelvoktatással foglalkozik Hódmezővásárhelyen. Felkészítést vállalunk Telc, Origó, Ecl, Bme, Euro angol nyelvvizsgákra alap, közép és felső fokon. -Közép és emelt szintű érettségi. -Katonai angol. -Business English. -Szintentartó tanfolyamok. -Intenzív nyelvtanfolyam külföldön munkavállalóknak szakmai szókinccsel. -Tanfolyamok általános iskolásoknak. -Felkészítés 6. és 8. évfolyamos vizsgára. Tanfolyamaink folyamatosan indulnak, kellőszámú jelentkező esetén az órák azonnal indulnak, maximum 6 fős csoportokban. Beszédközpontú, jó hangulatú, hatékony nyelvoktatás folyik nálunk kellemes barátságos családias környezetben. Hódmezővásárhelyi cégeknek kihelyezett tanfolyamokat is vállalunk, programakkreditációnk biztosítja a magas szinvonalú oktatást.

Hirdetés
BeHappy Angol Nyelvtanfolyam

BeHappy Angol Nyelvtanfolyam

Egyedi tanítási módszerrel tanítunk, így tanulóink saját időbeosztás szerint tanulnak egyéni haladási ütemben angol tanfolyamainkon. Jöhetsz hozzánk tanulni hétköznap reggel 9-től este 9-ig, és hétvégén szombaton és vasárnap is nyitva vagyunk. Ebben a nyitvatartásban kötetlenül járhatsz hozzánk, sem időbeosztásban, sem tanulási tempóban nem kell másokhoz alkalmazkodni. Nincs csoport indulás, bármelyik nap elkezdheted a tanfolyamod!

Berlitz Nyelviskola

Berlitz Nyelviskola

Kérjük, szánjon egy kis időt weboldalunk megtekintésére ahol meg fogja találni az Ön számára ideális, célirányos nyelvtanulási programot, bármely nyelven kíván tanulni. Bárhol van, a hatékony nyelvtanuláshoz nincs másra szüksége, mint a Berlitz-re, akár üzleti vagy személyes okokból. Forduljon hozzánk! Nyelvtanfolyamok felnőtteknek: A Berlitz nyelvi programokat az Ön elképzeléseinek és időbeosztásának megfelelően alakítjuk ki. Nyelvtanfolyamaink sokszinűsége biztosítja Önnek, hogy azt tanulja, amit igazán szeretne és amire igazán szüksége van. Céges nyelvtanfolyamok: A Berlitz, mint az egyik nemzetközi piacvezető a kommunikáció terén, vállalati szolgáltatásai minden igényt testreszabottan és hatékonyan elégítenek ki, úgy az egyéni, mint a csoportos képzés keretében. Legyen az üzleti nyelv, telefonos tárgyalástechnika, levelezés, szerződés vagy szakirányú szókincs - mi tudjuk miről beszélünk! Nyelvtanfolyamok gyermekeknek: A gyermekek a legjobb nyelvtanulók. Minél korábban kezdik, annál könnyebben sajátítják el a helyes kiejtést és annál kevésbé gátlásosak az idegen nyelv használatát illetően.

Bildung Nyelviskola Székesfehérvár

Bildung Nyelviskola Székesfehérvár

Kiváló tanárokkal, korszerűen felszerelt, klimatizált oktatótermekkel és kedvező árakon várunk angol, német és orosz délelőtti, délutáni és szombati nyelvtanfolyamainkon Székesfehérvár belvárosában. Cégek jelentkezését is várjuk. Szerda délutánonként (17-18.30) angol nyelvi klubot tartunk, ahol a résztvevők szinten tarthatják és fejleszthetik nyelvtudásukat. Honlapunkon további információt találhatsz ajánlatainkkal kapcsolatban, valamint érdekes cikkeket olvashatsz a nyelvtanulással, nyelvtudással, külföldi munkával kapcsolatban és hasznos linkajánlókat találhatsz (pl.: idegen nyelvű folyóiratok weblapja, állásközvetítő oldalak)!

Bme Nyelviskola

Bme Nyelviskola

Nyelviskolánkat 1989-ben alapította a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem a British Council és a Soros Alapítvány támogatásával. 1992 óta a University of Cambridge által hivatalosan elismert vizsgahely vagyunk, 2000 óta pedig a BME államilag elismert nyelvvizsgáira is felkészítjük nyelvtanulóinkat. Akkreditációnk angol, német, francia nyelvtanfolyamainkra megtörtént, egyéb nyelvek kapcsán folyamatban van. Tagja vagyunk a Nyelviskolák Szakmai Egyesületének. Nyelviskolánk fő profilja az angol, német és francia nyelv oktatása, de megfelelő létszámú érdeklődés esetén indítunk csoportokat holland, olasz, orosz, spanyol és magyar mint idegen nyelvből is. A BME Nyelviskola oktatóinak szakmai továbbképzésében állandó partnerünk a BME Nyelvvizsgaközpont. Nyelviskolánk igen nagy hangsúlyt fektet a minőségbiztosításra, az oktatás menetébe rendszeres szintmérőket, időszakos ellenőrzéseket építünk be. A tanfolyam megkezdésekor a jelentkező egy szintfelmérő teszt segítségével kezdheti meg a tanulást tudásának legmegfelelőbb szinten...

Bonus Nyelviskola

Bonus Nyelviskola

Budapest központjában Önt is várja az 1998-ban alakult Bonus Nyelviskola. Intézményünk a Nyelviskolák Szakmai Egyesülete által minősített és ajánlott nyelviskola, így hallgatóink számára garantált, hogy magas színvonalú nyelvi képzéssel, udvarias kiszolgálással és precíz adminisztrációval találkoznak iskolánkban. Évente több ezer beiratkozó és vizsgázó választja intézményünket célja eléréséhez. A legnagyobb elismerés számunkra, hogy hallgatóink döntő többsége ajánlja ismerőseinek és barátainak nyelviskolánkat. A Bonus Nyelviskola angol, német, spanyol, francia és olasz nyelvtanfolyamokat kínál az idegen nyelvet tanulni vágyóknak. Nyelvtanfolyamaink államilag akkreditáltak, azaz nyelvi képzéseink áfamentesek! Iskolánk Akkreditált Felnőttképzési Intézményként működik. Szolgáltatásaink színvonalát garantálja, hogy olyan minőségirányítási rendszer szerint végezzük nyelvoktatási és nyelvvizsgáztatási tevékenységünket, amely mindenben megfelel a Felnőttképzési Akkreditáló Testület előírásainak. Nyelviskolánkban természetesen a legnépszerűbb hazai és nemzetközi nyelvvizsgák is letehetők...

Brainturbo - Nyelvtanulás Gyorsan

Brainturbo - Nyelvtanulás Gyorsan

Gyorsan, könnyen, hatékonyan Angolul, Németül! Sohasem volt még ilyen könnyű az angol és a német nyelvtanulás! Brainturbo módszerrel, akár 10 hét alatt megtanulhat angolul vagy németül! 20 gépi és 20 tanári órából áll össze az angol vagy a német nyelvtanfolyam. Hetente 2+2 órát javaslunk, amelyet kiegészíthet otthoni gyakorlással is. Így egy tanfolyam 10 hetet, azaz két és fél hónapot vehet igénybe. Ez több mint 1000 szó és kifejezés beszédkészségben történő elsajátítását teszi lehetővé. Csak a tanuló dönti el, mikor kezdi el az angol vagy a német nyelvtanfolyamot, nem kell várni senkire és semmire.

Brainturbo Dél-Balaton Oktatási Központ

Brainturbo Dél-Balaton Oktatási Központ

A Brainturbo Dél-Balaton Oktatási Központ a Balaton déli partján, Balatonszárszón, a 7-es főút mellett található. Szeretettel várjuk mindazokat, akik angolul, németül tanulnának, jó kommunikációs szintre szeretnének jutni, esetleg nyelvvizsgát tenni, fejlesztenék, felfrissítenék meglévő nyelvtudásukat, egyénre szabottan haladnának saját nyelvtanárral, előnyben részesítik a rugalmas időbeosztást, a stresszmentes tanulást, valamint igényes, színvonalas oktatásra vágynak. Angol, német kurzusaink minden szinten elérhetők, míg orosz nyelvből kezdő/újrakezdő tanfolyamra is van lehetőség.

Brainturbo nyelvoktatás

Brainturbo nyelvoktatás

Belefáradtál a nyelvtanulásba? Nem tudtad megtanulni, amit kellett a hagyományos technikák segítségével? A Brainturbo kreatív nyelvtanulási programjával ötször hatékonyabban tanulhatsz! A nyelvoktatás során kétféle típusú órán vehetsz részt. A gépi órán egy kényelmes fotelban találod magad, egy speciális szemüvegben és fülhallgatóban. Ezek az eszközök segítenek Neked memorizálni a tananyagot. A tanári órán az oktató segít felidézni a gépi órán memorizáltakat. Ezzel a kreatív nyelvoktatással nem számít, hogy fiatal vagy idősebb vagy, ugyanolyan hatékony minden korosztály számára! Próbáld ki ingyenes óránkat!

Tuti menü