Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Oktatási segédanyagok képes leírás - Oktatás.tlap.hu
részletek »

Oktatási segédanyagok - Oktatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: oktatas.tlap.hu » Oktatási segédanyagok
Keresés
Találatok száma - 15 db
25 oktatóprogram

25 oktatóprogram

Interaktív oktatási segédanyagok. Helyszíni termékbemutatót vállalunk, várjuk iskolák jelentkezését! A termék ára 1 gépre érvényes licenszet tartalmaz. Egy termékhez további 5 gépre 3 600 Ft+áfa áron vásárolhat licenszet. A csomag bruttó ára: 43 200 Ft (36 000 Ft+ÁFA) (A termék minden joga a Multimédia Holding zRT és az ALEX Fémbútor Kft. tulajdona.) Minimális hardver követelmény: - 1 GHz processzor - 512 MB RAM - 32 MB-os VGA kártya - DVD olvasó - Windows XP (windows 98/ME / 2000 )

Akkreditált tananyag

Akkreditált tananyag

Digitális és akkreditált tananyagra lenne szüksége? Szeretné, ha diákjai egy interaktív felületen sajátíthatnák el az ismereteket? Az akkreditált tananyag webáruházban minden szükséges eszközt megvásárolhat. Biológia, földrajz, kémia, környezetismeret, magyar, matematika, fizika és történelem tananyagok kiemelkedő választéka várja. Tananyagainkat attól függően is megvásárolhatják, hogy hány számítógépen szeretnék futtatni őket. Keressék fel webáruházunkat és válogassanak kiemelkedő akkreditált tananyag kínálatunkból.

Digitális Tanayag Kft.

Digitális Tanayag Kft.

A Digitális Tananyag Kft az interaktív tananyagok és a digitális tananyagok mellet oktatófilmeket és taneszközöket forgalmaz elsősorban oktatási intézmények részére ezzel segítve a kompetencia alapú oktatást. Fő célkitűzésünk, hogy elősegítsük az óvodákban, általános- közép- és szakképző iskolákban felnövekvő gyermekek személyiségének harmónikus, sokszínű fejlődését. Segítsük a pedagógusok munkáját, akik termékeink segítségével színesebbé és vonzóbbá tehetik az elsajátítandó tananyagot, de pedagógiai munkájukat is megkönnyíthetik alkalmazásukkal. Remélve, hogy gyermekeink ezáltal mindjobban képesek lesznek alkalmazkodni a magyar és az Európai Uniós értékrendekhez.

Oktatás magazin hírek
A legjobb 500 közé került egy egyetemi világrangsorban a Semmelweis Egyetem
A legjobb 500 közé került egy egyetemi... Korábbi helyezésén javítva, a legjobb 500 közé került a londoni székhelyű Times Higher Education (THE) most publikált világrangsorában a Semmelweis Egyetem. Az intézmény kedden az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: korábban (501-600.) volt, most a 401-500. helyen végzett a Semmelweis Egyetem a THE 1102 egyetemet tartalmazó rangsorában. Az élen angol és amerikai...
Az újraélesztés tantervszerű oktatását szorgalmazzák szakemberek
Az újraélesztés tantervszerű... Az újraélesztés tantervszerű oktatását szorgalmazzák szakemberek, ezért a...
Felvételi - Palkovics: csaknem 106 ezren jelentkeztek felsőoktatási intézményekbe
Felvételi - Palkovics: csaknem 106 ezren... Az idén csaknem 106 ezer diák jelentkezett felsőoktatási intézményekbe, ez a...
ECDL vizsgafeladatok

ECDL vizsgafeladatok

ECDL feladatok a hétmodulos ECDL vizsgákhoz. Velünk eredményesen készülhet fel mindegy, hogy szövegszerkesztésből vagy táblázatkezelésből megy vizsgázni. Az oldalon elhelyezett feladatok felépítésükben megegyeznek az eredeti vizsgafeladatokkal így biztosan nem érheti meglepetés a vizsgán! Látogasson el az oldalra és tegyen sikeres vizsgát!

Első Magyar Digitális Tananyagbázis

Első Magyar Digitális Tananyagbázis

Az oldal az interaktív oktatás lehetőségeivel és eszközeivel foglalkozik: interaktív táblák, interaktív tananyagok, EMDTB tananyag, tananyagbázis, interaktív eszközök, tanfolyamok, interaktív táblaszoftverek, oktatási segédletek. Több tanfolyammal várjuk a pedagógusok jelentkezését: interaktív tábla használat, interaktív tananyagkészítés.

Garantált otthoni tanulás

Garantált otthoni tanulás

A KisGeneráció szoftver a gyerekek otthoni tanulását segíti. A számítógép bekapcsolása után a szoftver blokkol minden egyéb programot (játékok, internet) egészen addig, amíg a képernyőn megjelenő kérdésekre nem válaszol a gyermek. Napi 25 kérdést kapnak a diákok - ez egyszerre nem sok, de havi szinten 750 (!) kérdést jelent a legfontosabb tantárgyakból! A tanárok által összeállított program illeszkedik a diákok tanmenetéhez, tehát mindig abból az anyagrészből kapják a kérdéseket a diákok, ahol éppen a tananyagban tartanak, illetve van pár ismétlő kérdés is. A szoftver havi használatának díja megegyezik egy különóra árával (2990 Ft), s ezért napi szintű tanulást kap a gyermek!

Interaktív matematika

Interaktív matematika

Matematika tanulás könnyedén és érthetően... Akkor és ott használhatod a programot, ahol és amikor akarod. Senkihez és semmihez nem vagy kötve. A saját tempódban haladhatsz. Bármikor megállíthatod, újraindíthatod és újranézheted a feladatokat. Akár 100X is! Minden feladatot diákbarát stílusban készítettünk el, hogy a lehető legközelebb érezd magadhoz a megoldásokat. A folyamatos narrátori magyarázat mellett, képekkel, nyilakkal, animációkkal tesszük látványosabbá a feladatmegoldásokat. Egyes feladatokban, kilépünk a matematika kereteiből és hétköznapi példákat mutatunk be.

Jogi, munkajogi tételek

Jogi, munkajogi tételek

Jogi asszisztens és munkajog záróvizsgához kidolgozott anyagok! 2007 elejétől érvényesek a jogi asszisztens képzés szóbeli vizsgájának megújított tételei, kibővült tételsora. A tételcímek kattinthatóak, ekkor a kidolgozott tételre fog ugrani. A számtech tételek nem fognak felkerülni, de a teljesség kedvéért belevettem a felsorolásba. Jogi alaptan: 1. Jogképződési módok 2. A jogszabály fogalma és szerkezeti elemei. A jogszabályok csoportosításai 3. A magyar jogforrási rendszer. A jogforrási rendszer alapelvei 4. A jogalkalmazás fogalma, szakaszai. A jogerő a magyar jogban 5. A jogviszony fogalmai, alanyai, tárgya és tartalma 6. Az állam fogalma és a fogalmi elemek részletes kifejtése 7. Az államforma fogalma és szerkezeti elemei 8. A politikai rendszer (fogalma, elemei, funkciói) 9. Pártok, pártrendszerek Jogi etika: 1. Veszélyek a munkahelyi (hivatali) életben: vesztegetés, lobbizás 2. Erkölcsi konfliktusok a munkahelyi (hivatali) életben: ajándékozás, szórakoztatás 3. Az ügyfélfogadás etikai normái 4. A jogi asszisztens a munkahelyi szervezetben: hűség, lojalitás 5. A jogi asszisztensek munkaköri kötelessége és felelőssége...

Nyelvtanulás kisgyermekeknek

Nyelvtanulás kisgyermekeknek

A módszerünk kidolgozása során arra a sajátosságra fektettük a legnagyobb hangsúlyt, hogy pici korban elkezdett nyelvtanulás esetén pontosan úgy tanul a gyermek, mint ahogy ezt az anyanyelv elsajátításánál tette. A leggyorsabban akkor érünk el látványos eredményeket, ha először azokat a szavakat tanítjuk meg a kicsiknek, amiket a mindennapi életben is a leggyakrabban használnak, a Tudormanók oktatócsomagban ennek megfelelően gyűjtöttük össze a szavakat.

Hirdetés
Oktató videó és tanfolyam

Oktató videó és tanfolyam

Weboldalunkon számos ingyenes és megrendelhető oktató videó közül választhatsz. Az oktatóvideó lényegében egy film, amely DVD-n található, melyet a számítógéped segítségével tudsz lejátszani. A DVD számítógépbe helyezését követően megjelenik egy menü, amelyből ki tudod választani az egyes előadásokat. A kiválasztott videót tökéletes minőségben nézheted, miközben magyarázó szöveget hallasz. Lényegében ugyanazt láthatod, mintha egy előadáson ülnél, látod az egeret, a szöveg/kód gépelését, mindent, amit akkor látnál, ha tényleg egy előadáson lennél.

Tananyagfeltöltés

Tananyagfeltöltés

A Tananyagfeltöltés portál elsősorban a felsőoktatásban tanuló hallgatók sikeres és hatékony tanulmányi előmeneteléhez kíván hathatós segítséget nyújtani. A portál használata minden felhasználó számára ingyenesen hozzáférhető, egy egyszerű és gyors regisztrációt követően, ahol a hallgatók és oktatóik tematikusan (intézmény, kar, szak, tagozat, évfolyam alapján) különböző, az általatok generált tantárgynevek alá, a legkülönbözőbb kiterjesztésű tananyagokat, segédanyagokat tölthetnek fel.

Tanszék: Letölthető oktatási segédanyagok

Tanszék: Letölthető oktatási segédanyagok

A tanszék történetéből: Az 1853-ban alakult Haszonkertészeket Képző Gyakorlati Tanintézetben még nem, de az ebből 1894-ban létrehozott Magyar Királyi Kertészeti Tanintézetben már volt Talaj- és Agrokémiai Tanszék, melyből 1945-ben Kémiai és Talajtani Tanszék alakult (Dr. Ballenegger Róbert egy.tan.). 1951-ben a Kertészeti és Szőlészeti Főiskolán a Kémiai és Talajtani Tanszék kettévált, s megalakult az önálló Kémia Tanszék. A tanszéket Dr. Terts Margit vezette. Munkáját Gombkötő Géza és Szabó Lajos vegyész-mérnökök segítették. 1959 végén Dr. Terts Margitot politikai okok miatt leváltották, s Gombkötő Géza adjunktust nevezték ki megbízott tanszékvezetőnek, aki 4 éven irányította a tanszék munkáját. 1964-ben Dr. Pais Istvánt bízták meg a tanszék vezetésével, aki korábban az ELTE Analitikai Kémiai Intézetében Schulek Elemér munkatársa volt. Pais professzor 24 éven keresztül vezette és irányította a tanszék munkáját. Munkássága során a tanszék számos eszközzel, műszerrel gazdagodott, többek között 1983-ban, az akkor ritkaságnak számító ICP-AES készülékkel...

Tanulási technikák szaktárgyanként

Tanulási technikák szaktárgyanként

Ave Web-Barátom! Szeretnél eredményesebben tanulni? Nos, megtanulni nem fogom helyetted az anyagot, de néhány tanáccsal szolgálhatok, hogy az egyes szaktárgyak tanulásánál mire helyezd a hangsúlyt. Milyen apróságokra kell odafigyelni, hogy az adott anyag könnyebben, gyorsabban, és persze, tartósabban az agyadba kerüljön. Ehhez gyere el a Caesar színei honlapomra, ahol az Iskolaszolga menüben több dolgot is találsz a témával kapcsolatban. Ugyan itt a kedves szülők számára is szolgálok néhány aprósággal, amire, ha jobban figyelnek, gyermekük talán még eredményesebb lehet a tanulmányai során. Akik tökéletesen tudnak tanulni, azoknak erre nincs szükségük, de őket is szívesen látom a Caesar színei honlapomon, ahol sok más is szolgálja a tudományt, művészetet, ahol egy műkedvelő művészlélek művei művelnek művelteket és műveletleneket - komolyan és komolytalanul.

Tanulást segítő oktatóprogramok

Tanulást segítő oktatóprogramok

A Tantaki oktatóprogramok segítségével a gyerekek szórakozva tanulhatják meg a tantárgyakat. Érthetően magyarázza el az anyagot, rengeteg kép, példa és hang is segíti a megértést. A gyerekek önállóan tudnak tanulni az anyagokból. Ingyenes demók segítségével kipróbálhatják az összes tantárgy feladatait. Ha nem akarsz dögunalmas délutáni tanulásban elfáradni, ha nem akarsz rossz jegyeket kapni, akkor ismerd meg és használd a Tantaki oktató programcsaládunk minden részét! Ha nem megy a nyelvtan, ha gondjaid vannak a matekkal, esetleg túl bonyolult a kémia, vagy unalmas a biológia, akkor próbáld ki az oktatóanyagainkat, és garantálom, hogy ezután másképp fogsz gondolkodni róluk!

Vizuál táblák

Vizuál táblák

A mai oktatásban egyre nagyobb szerepet kap, hogy jó oktatási segédanyagokkal-eszközökkel lássák el az iskolákat. A vizuál táblák hozzájárulnak ahhoz, hogy az oktatott anyagot a diákok még jobban elsajátítsák. Digitális tábla rendszerrel olyan vizuális oktatásban részesülhetnek a tanulók, hogy interaktív módon laptopról irányítva, hangjelzéssekkel, és az asztalokra kihelyezett tabletekkel játékosan fogják fel a tanulást. Ez segít a képességeik kifejlesztésében, hiszen köztudott, hogy a színek, rajzok, hangok mennyire befolyásolják a tanári munkát.

Tuti menü