Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tanár adatbázisok és keresők képes leírás - Oktatás.tlap.hu
részletek »

Tanár adatbázisok és keresők - Oktatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: oktatas.tlap.hu » Tanár adatbázisok és keresők
Keresés
Találatok száma - 15 db
Angoltanárok

Angoltanárok

Az Angoltanárok weboldalon mindenki megtalálhatja a számára leginkább szimpatikus tanárt. Az adatbázisba regisztrálást követően lehet bekerülni. Az online felületen történő regisztráció után, a tanárokat, a tanulni vágyók részletesen tudnák keresni. Fiatal és idősebb korosztály is jelentkezhet, tanítónak, oktatónak, amennyiben a tudásának megfelelően képes másokat az angol nyelv területén felsőbb szintekre emelni. Különféle segédanyagok is találhatóak az oldalon, érettségihez, felvételikhez, nyelvtanuláshoz egyaránt.

Budapesti és vidéki magántanár kereső

Budapesti és vidéki magántanár kereső

?Megbízható és felkészült angol vagy német magántanárt keresek Budapesten vagy országosan, nem ismersz egyet?? ? szinte nincs szülő, akiből ne szakadna ki ez a kétségbeesett mondat gyermeke iskolai évei alatt. Gyerekek oktatása mellett, felnőtteknek is kínálunk továbbfejlődést a már megszerzett tudásodhoz. Üzleti szintű angol vagy német tanítást is vállalnak magántanáraink, neked csak ki kell választanod a számodra szimpatikus!Ne aggódj, a Profimunka magántanár keresővel biztosan megtalálod azt, akire szükséged van!

Magántanár adatbázis

Magántanár adatbázis

Magántanár-kereső: angoltanár, olasztanár, némettanár, matektanár, informatika-tanár és más tárgyak magántanárai egy helyen. Az oldal abban segít, hogy összekösse a tanulni vágyó, esetleg valamilyen tárgyban lemaradásban lévő diákokat a magántanítást, korrepetálást végző magántanárokkal.

Oktatás magazin hírek
A legjobb 500 közé került egy egyetemi világrangsorban a Semmelweis Egyetem
A legjobb 500 közé került egy egyetemi... Korábbi helyezésén javítva, a legjobb 500 közé került a londoni székhelyű Times Higher Education (THE) most publikált világrangsorában a Semmelweis Egyetem. Az intézmény kedden az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: korábban (501-600.) volt, most a 401-500. helyen végzett a Semmelweis Egyetem a THE 1102 egyetemet tartalmazó rangsorában. Az élen angol és amerikai...
Az újraélesztés tantervszerű oktatását szorgalmazzák szakemberek
Az újraélesztés tantervszerű... Az újraélesztés tantervszerű oktatását szorgalmazzák szakemberek, ezért a...
Felvételi - Palkovics: csaknem 106 ezren jelentkeztek felsőoktatási intézményekbe
Felvételi - Palkovics: csaknem 106 ezren... Az idén csaknem 106 ezer diák jelentkezett felsőoktatási intézményekbe, ez a...
Magántanár kereső

Magántanár kereső

A magántanár-kereső weboldal adatbázisában többszáz tanár szerepel. Többféle szempont alapján lehet keresni: tantárgy szerint, lakóhely szerint, időpont szerint, képzettség, végzettség szerint stb. A regisztráció csak az oldalon megjelenni kívánó magántanárok részére szükséges. Ha Ön tanárt keres, ezt mindenféle regisztráció nélkül megteheti.

Magántanár kereső

Magántanár kereső

Ha új tudást szeretnél elsajátítani, vagy egy meglévőt szeretnél fejleszteni, használd az oktass.hu keresőt, és keress magánórák, tanfolyamok és előadások között. Ha magántanár vagy, vagy céged tanfolyamokat kínál, Regisztrálj az oldalra és adj fel hirdetést. Ahol szabad nem tanulni - van igazi esélye a tudásvágy felébredésének? Az oktass.hu célja, hogy felgyorsítsa a tudás terjedését Magyarországon. Az oktatás a leghatékonyabb fegyver, amivel a világ megváltoztatható Nelson Mandela

Magántanár kereső, okatás közvetítő

Magántanár kereső, okatás közvetítő

Nálunk azonnal megtalálhatod gyorskeresőnkben a legmegfelelőbb tanárt, magántanárt, nyelviskolát, intenzív képzést, tanfolyamot, legyen az bármely oktatási szint az általános iskolától az egyetemig, tánciskolától a felnőttoktatásig, az ingyenes képzéstől az online angol nyelv tanfolyamig.

Magántanár net

Magántanár net

Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy megkönnyítsük és segítsük az otthoni tanulást. Az oldalon a diákok magántanárok között böngészhetnek és megtalálhatják a megfelelő segítséget. Híreinkkel és Cikkeinkkel igyekszünk hasznos tanácsokat adni az otthon tanulóknak és a magántanároknak egyaránt. Fejtörő rovatunkban pedig mindenki segítséget kérhet számára kihívásokat jelentő feladatokra. Diákok számára egyszerű és kényelmes keresési lehetőséget nyújt ez az oldal pár perc alatt, akár otthonról is. Magántanárok sok időt és fáradságot takaríthatnak meg a folyamatosan fejlődő rendszerünk segítségével.

Magántanár-kereső, országos adatbázis

Magántanár-kereső, országos adatbázis

Magántanárok kínálata az individuális órákhoz. Add meg igényeid az angol -, matematika -, német - és egyéb órákat illetően. Találj egyszerűen és ingyenesen magántanárokat környékedről és lépj velük kapcsolatba Találd meg környéked legjobb magántanárát. Szólíts meg magántanárokat közvetlenül, ingyenesen, regisztráció nélkül. Add meg magántanítással kapcsolatos kérésed, s mi felkutatjuk a megfelelő tanárokat környékedrő. Alakíts ki saját adatlapot - ingyenesen mindössze 3 perc alatt. Szerezz óráid iránt érdeklődőket környékedről. Dolgozz hírneveden ajánlások segítségével

Magántanárbázis

Magántanárbázis

Magyarország leghatékonyabb magántanár kereső weboldala! Miért jó a magántanárnak lenni? 1. Pénzkeresési lehetőség - mint magántanár heti 3-4 magánórával már csökkentheted havi kiadásaidat! 2. Rugalmas időbeosztás - magántanárként kizárólag leendő diákod időbeosztásához kell igazodnod! 3. Hatékonyság - a magántanár minden esetben úgy és olyan módszerekkel, ütemben tanít, amit a diák, vagy saját maga diktál. Nincs felügyelet. Itt csak az eredményesség számít. 4. Eredményesség - nem egy kívülálló ember dönti el, hogy a magántanár eredményes volt-e, vagy sem. Kizárólag a magántanáron és az általa tanított diákon múlik ezek eredményessége és ez nagyban megkönnyíti mind a magántanár, mind pedig a diák hozzáállás a tanításhoz és tanuláshoz! 5. Gyorsaság - a magántanár egyéni tematika alapján oktathat. Nem kell kormányzatilag előírt tantárgytematikához igazodni! 6. Kényelem - a magántanár saját otthonában, vagy otthonához közel eső helyen vállalhat tanítványt. 7. Kényelem - magántanárként megválogathatod a diákjaidat. Ez most így elég diszkriminatív, de ha őszinték vagyunk magunkkal és másokkal bevalljuk, hogy nem minden diák a tanárok álma! Magántanárként ez a probléma is megoldódik!

Hirdetés
Nonstoptanár magántanár-közvetítő

Nonstoptanár magántanár-közvetítő

A Nonstoptanár magántanárközvetítőn online, akár azonnal elérheted a keresett tanárt. Skype-on kérhetsz S.O.S. segítséget, legyen szó házi feladatról, beadandóról, zh-ra, vizsgára, érettségire készülésről. A szintezett keresőrendszeren át néhány kattintással megtalálod a keresett tanárt. A Nonstoptanár magántanár- és tananyagközvetítőn szintezett, tematikus Tudástárat találsz. A Tudástár nyelvi, matematikai,... tananyagai, jegyzetek, puskák, prezentációk... formájában is rendelkezésre állnak. A Nonstoptanáron tudásoddal is kifizetheted jelenlétedet, amennyiben saját készítésű tananyagokat töltesz fel a Tudástárba.

Online Tanár

Online Tanár

Magántanárt keresel? Válassz magántanárt a Tanárajánló adatbázisában! Korrepetálásra van szükséged? A Tanárajánló informatív tanári adatlapjai megkönnyítik választásodat. ZH, érettségi vagy nyelvvizsga előtt állsz? A Tanárajánló a megoldás. Magántanárként ingyenesen kipróbálhatod az oldalt, SMS értesítés, idő- és üzenetalapú konstrukció, és további lehetőségek állnak rendelkezésedre. Tananyagot keresel? A szintezett tematikus Tudástárban magántanárok által feltöltött tananyagok közül választhat Korrepetálásra van szükséged, magántanárt keresel? Válassz magántanárt a Tanárajánló adatbázisában! Az informatív fényképes adatlapokkal felmérheted stílusát, láthatod óradíját, szabad időpontjait, bemutatkozását. Mindent megtudhatsz róla az első telefonbeszélgetés előtt. ZH, érettségi vagy nyelvvizsga előtt állsz? A Tanárajánló a megoldás. Magántanárként ingyenesen kipróbálhatod az oldalt, SMS értesítés, idő- és üzenetalapú konstrukció, és további lehetőségek állnak rendelkezésedre. Tananyagot keresel? A Tudástárban értékes jegyzeteket, kidolgozott tételeket találsz, vizsgához, érettségihez, házi feladathoz

Tanár kereső

Tanár kereső

Oldalunkon több szűrési szempont megadásával 600 tanár közül választhat. Az alábbi főbb kategóriák közül választhatunk: nyelvtanár, szaktanár (általános és középiskola), szaktanár (főiskola és egyetem) valamint zenetanár.

Tanárom

Tanárom

Tanítanál? Tanulni szeretnél? Az ország leghatékonyabb tanár, magántanár, magániskola, tanfolyam és tananyag keresője. A keresőnél nem szükséges minden mezőben választani. Amennyiben van olyan szempont ami szerint nem szeretne keresni, kérjük, hagyja 'Mindegy' állásban, ezzel növelheti a találatok számát.

Tudásműhely

Tudásműhely

Olyan központi portál, ahol a tudással rendelkező és a tudásra vágyó emberek egyaránt megtalálják a helyüket. Egy átfogó kereső és egy innovatív hirdetési felület. Olyan online közösség, ahol motivált emberek segítik egymást kitűzött céljaik elérésében. Az egyszeri látogatóknak segítség, hogy egyszerűen és gyorsan megtalálják a számukra fontos információkat. A regisztrált tagoknak munkaeszköz, amely lehetőséget biztosít a gyors és eredményes fejlődéshez.

Tuti magántanár-közvetítő

Tuti magántanár-közvetítő

Tanárt keresel? A legjobb helyen jársz! 400 tanár 250 tárgyból, egyszerű, gyors, ingyenes keresés, rengeteg információ a tanárokról, hogy minél többet megtudhass róluk, mielőtt bárkivel is felvennéd a kapcsolatot. Tanítanál? Jelentkezz magántanárnak a legismertebb - 6 éve sikeresen működő - magántanár-közvetítőhöz! Évek óta minket választanak a legtöbben! Közel félezer partnerünk számára tudunk folyamatosan diákokat közvetíteni, a honlapon hirdető tanárok nagy része visszatérő vendég. A regisztráció ára már az első diák első néhány órája után megtérül, utána a többi a Te hasznod! Regisztrálj most, hogy minél hamarabb tudjunk Neked is tanítványokat közvetíteni!

Tuti menü